Службите отдавна са пробити. Това, че са сменени ръководителите не

...
Службите отдавна са пробити. Това, че са сменени ръководителите не
Коментари Харесай

Николай Радулов: Службите са пробити от руски шпиони

Службите от дълго време са пробити. Това, че са заменени ръководителите не прави работа. Трябва да се смени целия механизъм и цялата конструкция. Това мнение изрази в ефира на Нова телевизия проф. Николай Радулов във връзка акцията на спецпрокуратурата в ДАНС.

„ Прокуратурата няма по какъв начин да влезе в ДАНС без тя да ги извика “, добави той. По думите му потенциал да се сменят хората има, само че те не са на управнически равнища, а са служащи.

Той показа, че все още нямам по-различна информация от тази, която е в медиите. „ Местата, където съветските специфични служби търсят и основават агентура, са места, където има информация. Най-накрая се досетиха, че в ДАНС има такива структури “, сподели той.

Проф. Радулов даде образец със строителството на Руски поток, където са били видяни хора от съветските специфични служби, а от ДАНС не са си мръднали пръста да ревизират какво вършат у нас.

По думите му това е станало с устно предписание на управлението на службата, което в основен миг е излязло в отпуск и е отишло на лов. „ А то го е получило от по-високо равнище – от тогавашния министър-председател “, изясни той.

„ Както Путиновата прокуратура се бори с инакомислещите, по този начин и нашата се бори с протестиращите през 2020 година Помните какъв брой хора бяха подслушвани тогава “, сподели още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР