Службата за сигурност на Украйна (СБУ) е ликвидирала в Белгород,

...
Службата за сигурност на Украйна (СБУ) е ликвидирала в Белгород,
Коментари Харесай

Службата за сигурност на Украйна е ликвидирала командос от специалните части Рысь

Службата за сигурност на Украйна (СБУ) е ликвидирала в Белгород, Русия сътрудника Александър Слисаренко. Новината оповестява " Украинская истина ", като се базира на собствен източник.

На 16 ноември в Белгород, Русия, е взривен автомобил, в който е пътувал заместник-началникът администрацията на Харковска област Александър Слисаренко.

Според източника на изданието зад този " акт " стои Службата за сигурност на Украйна.Източникът на украинската медия е отбелязал, че Слисаренко е умрял от пострадванията, получени вследствие на детонацията.

" Този, към този момент някогашен изменник, в миналото е работил за структурите на министерството на вътрешните работи на Украйна. През 2014 година той е деен участник в Харковския антимайдан, а през 2021-2022 година се бори за така наречен ЛНР " като част от спецподразделението " Рысь ". През лятото на 2022 година той ства заместник-ръководител на окупационната администрация на Харковска област по вътрешна политика. Замесен в зверствата на руснаците в окупираната територия ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР