Службата по гражданска защита на Гърция представи интерактивна карта .

...
Службата по гражданска защита на Гърция представи интерактивна карта .
Коментари Харесай

Интерактивна карта показва риска от коронавирус в отделните региони на Гърция

Службата по гражданска отбрана на Гърция показа интерактивна карта. На нея жителите могат да ревизират равнището на предизвестие и рестриктивните мерки в техния регион, написа БГНЕС.
През втората фаза на пандемията гръцкото държавно управление ползва локални целеви ограничения за безвредно и безпроблемно продължение на икономическия и обществения живот. Инструментът Карта за здравна сигурност и отбрана от COVID-19 включва четири равнища на превантивни ограничения и правила за всяко районно звено в Гърция, заяви осведомителният портал „ Keep Talking Greece ”.
Определянето на равнището на риска във всяка област зависи от възходящата или намаляващата наклонност на епидемиологичните променливи, като да вземем за пример броя на случаите на 100 000 поданици, индикаторите за потенциала на здравната система (например броя на употребяваните елементарни болнични кревати и леглата за интензивно лечение) и епидемиологичната обстановка, отразена от данните за следене.
Географската информация и осъществяването на ограниченията се прави на районно равнище, в случай че не зародят изключителни условия в сходство с протоколите на Министерството на здравеопазването и гражданската отбрана.
Четирите равнища са маркирани с цветове. Първото е зелено и къответства на подготвеност, второто е жълто и значи наблюдаване, третото - оранжево, е интензивно наблюдаване и четвъртото - най-високото, алено равнище значи нараснала заплаха.
 В Гърция: Добри вести за новите ограничаващи ограничения В Гърция: Добри вести за новите ограничаващи ограничения
Не е загадка, че противоепидемичните ограничения се одобряват мъчно от хората. В удостоверение на това гръцкото държавно управление краткотрайно замразява п...
Информацията за защитните ограничения във всеки район на страната може да бъде направена по три метода: посредством избиране на районната единица от съответното меню, Чрез въвеждане на пощенски код в съответното поле или посредством кликване върху интересуващата ви зона на картата.
При скролване се вижда цялостният лист с ограничения и правила, наложени в региона, като в тях влизат потреблението на маски на закрито и /или навън, оптимален брой хора на събирания, събития, работно време на заведения за хранене, питейни заведения и други. Подчертава се, че картата и инструкциите са на гръцки език.
Картата ще се актуализира на всеки 14 дни въз основа на рекомендациите на комисията по инфекциозни заболявания на Министерството на здравеопазването или по-често, в случай че това се постанова от здравните и епидемиологичните индикатори. В сходство с това ще бъдат променяни ограниченията и разпоредбите.
Картата за здравна сигурност и отбрана от COVID-19 може да бъде забелязана на уеб страницата covid19.gov.gr.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР