Службата на прессекретаря на Кремъл Дмитрий Песков беше подложена на

...
Службата на прессекретаря на Кремъл Дмитрий Песков беше подложена на
Коментари Харесай

Песков под обстрел от народен гняв: Жена му троши чинии в Гърция

Службата на прессекретаря на Кремъл Дмитрий Песков беше подложена на рецензии, откакто брачната половинка му беше снимана да троши чинии по време на отмора в Гърция. Родената в Украйна някогашна олимпийска фигуристка Татяна Навка, на 47, е омъжена за Дмитрий Песков, на 54, прессекретарят на съветския водач Владимир Путин и заместник-ръководител на администрацията му в Кремъл.

Бившият съветски модел отстрани видеото от Instagram поради многото рецензии, които получи. Първо тя е била на отмора в Турция в град Ефес, а по-късно в гръцки курорт, написа „ Дейли Мейл “.

Руски и украински критици описаха държанието й като неуместно във време, когато в Украйна има война, където цивилни, изключително деца, биват убивани. Мнозина не можеха да повярват, че брачната половинка на Дмитрий Песков се държи толкоз доброволно в страна, която намерено поддържа Украйна и която Путин дефинира като " враждебна ".

„ Съпругата на върховен държавен чиновник би трябвало да се държи по-скромно. Нейната позиция не допуска ли това? Тя е надали не първата дама на страната “, се споделя в мненията.

Мнозина гневно разясниха по какъв начин са я пуснали да влезе в Гърция – страна от Европейски Съюз.

„ В Украйна умират освен украински, само че и съветски мъже. Само си представете за миг по какъв начин би се почувствала майката на мъртвото момче, когато види вашето видео. Синът й прави Бог знае какво в Украйна, а тук виждаме съветския истаблишмънт да чупи чинии, тъй като обичат да се забавляват “, гласи друга остра рецензия.

Преди това видео Татяна разгласява фотоси от Турция. Там тя се снима с транспарантна рокля на плажа, а рецензиите в мненията просто не спираха.

„ Атина? Артемида? Афродита? Как мислите, коя визия ми отива повече? ", пита брачната половинка на Дмитрий Песков в поста.

„ Това не е подобаващият миг “, „ Засрамете се “, „ Нямате позор, всички сте убийци “, „ Как може да публикувате тези фотоси “… - са единствено част от последвалите мнения.

Не е известно дали Дмитрий Песков прави компания на жена си на почивката. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР