Слуховете за влошеното финансово състояние на бившия футболист постоянно се

...
Слуховете за влошеното финансово състояние на бившия футболист постоянно се
Коментари Харесай

Знае 2 и 200: Ще се шокирате от какво спестява Джизъса

Слуховете за влошеното финансово положение на някогашния футболист непрекъснато се подклаждат и последните месеци взимат застрашителни размери

Благой Георгиев сподели в Instagram, че поддържа спортната си фигура, само че не в някой топ фитнес в центъра на София, а на открита спортна площадка.

Стрийт фитнесите са супер място за правене на мускули и доста хора избират да ги употребяват, само че някои злобари видяха липса на пари в тренировката на Джизъса. Докато Благо просто показа стори, на което демонстрира утринните си занимания, някои негови следовници заподозряха, че някогашната футболна звезда няма пари за фитнес карта, написа hotnews.bg. Наскоро се появиха информации, че родителите на Полина, новата брачна половинка на Благой, го издържали. Родни таблоиди настояват, че тъстовете на Благо имали рентабилен бизнес с месни деликатеси.

Благо не разкрива бизнес делата си, просто тъй като такива няма, само че обича да твърди, че продължава да се занимава с футбол и фантазията му е да си има личен клуб. През последните години Благой Георгиев на процедура бе изискан от русата Златка, само че откакто плеймейтката му би шута, подаянията секват. Самата Райкова преди няколко дни, предизвикана от присъединяване на някогашния в телевизия, показа, че не спяла, с цел да да работи до безсилие и да заплаща учебното заведение на децата му от Христина.

Крахът стартира след развода му с Есмер Омерова през 2018 година поради непрекъснатите му забежки. След като мълвата за изневерите му стига до чеченските родственици на Есмер, Благо е заставен безусловно на пожар да се изнесе към България. Успява да си вземе само два куфара облекла. До кръвно възмездие не се стига, само че Георгиев е заставен да остави след развода цялото си имущество в Русия на Есмер и сина им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР