Слуховете и клюките в света на звездите са нещо напълно

...
Слуховете и клюките в света на звездите са нещо напълно
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс и Лео ди Каприо гаджета? Истината е малко по-различна

Слуховете и клюките в света на звездите са нещо изцяло обикновено. За някои даже са безусловно нужни, тъй като по този начин се приказва повече за тях, което им основава спомагателна популярност. Е, не всеки път този тип таблоидна известност работи за тях, тъй като това значи, че въпросните медии нямат защо друго да пишат, с изключение на за непотвърдени, а от време на време искрено подправени вести. 

Скоро се появиха папарашки фотоси на Дженифър Лорънс и Леонардо ди Каприо, които породиха подозрение, че двамата са почнали буен романс. На фрагментите, които са снимани в Бостън, двамата наподобяват близки, даже като другари, само че не бързайте с разнообразни изводи, тъй като въобще не става дума за буйна връзка, а за фотоси на нов филм, в който актьорите си партнират. В същинския живот двамата имат половинки, които обичат доста и едва ли общата им работа ще промени това.

Виж още:

Заснетите фотоси са от снимачната площадка на кино лентата " Не поглеждай нагоре ", който ще се появи в платформата " Нетфликс ". Очакванията са много огромни за лентата, тъй като вземат участие носители на премия " Оскар ", също така Дженифър и Леонардо са едни от най-успешните артисти в Холивуд.

За момента е известно, че историята се развива към двама астрономи, които би трябвало да тръгнат на международна обиколка, с цел да предупредят човечеството за приближаваща комета, която ще ни унищожи. Режисьор е Адам Маккей, притежател на " Оскар " за най-хубав сюжет на " Големият залог " (2015).

Най-интересното е, че в този филм ще вземат участие още огромни имена от света на киното и музиката. Мерил Стрийп, Кейт Бланшет, които са също носители на " Оскар ", певицата Ариана Гранде и Тимъти Шаламе. Филмът несъмнено е кондензиран с забавни имена, а ние към този момент сме нетърпеливи да забележим този звезден каст на екран.

Виж още:

Изображение: Getty Images


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР