Слуховете, че Тъкър Карлсън, най-популярният консервативен телевизионен водещ в Америка

...
Слуховете, че Тъкър Карлсън, най-популярният консервативен телевизионен водещ в Америка
Коментари Харесай

Руснаците и нормалните американци имат един враг

Слуховете, че Тъкър Карлсън, най-популярният закостенял ефирен водещ в Америка - който стана още по-популярен, откакто напусна “Фокс Нюз ” и мина към платформата “Екс ” на Илън Мъск - ще влезе в огромната политика, циркулират в Съединените щати от известно време. В последна сметка, кой би трансформирал света и би унищожил дълбоката страна, в случай че не той? Човекът, който намерено се опълчи на глобализма, стана най-популярното консервативно лице в Америка след Тръмп.

Консервативна Америка безусловно избухна, когато Тръмп и Карлсън (както и рапърът “Кид Рок ” - Робърт Джеймс Ричи) се появиха на дуел по смесени бойни изкуства в “Медисън Скуеър Гардън ” преди месец. Беше като единен тим, който излиза на кръга, подготвен да щурмува и да победи (очевидно това е било предвидено). 20-хилядната аудитория на стадиона ревеше и скандираше: „ Съединени американски щати! Съединени американски щати! ” И несъмнено, всички незабавно започнаха да приказват на всеослушание, че Карлсън ще стане вицепрезидент на Тръмп. Освен това Тръмп в действителност към този момент интензивно образува бъдещия си екип. А американските издания се надпреварват между тях за състава на възможния предстоящ кабинет на Тръмп.

В този лист е Стивън Милър, гневен съперник на миграцията, който се застъпва за войната против мексиканските наркокартели. Казват, че той може да стане основен прокурор или да поеме имиграционната политика на равнище кабинет (сега той е отпред на организация с нестопанска цел, проверяваща незаконните действия на Байдън и неговата администрация).

Имената на сенатор Дж. Д. Ванс от Охайо, съветника по националната сигурност Каш Пател и сенатор Том Котън, за който се приказва като за предстоящ началник на Пентагона при Тръмп, също се загатват (по време на протестите на чернокожите през 2020 година той предлага потреблението на войска, с цел да победи това движение). Ричард Гренел, прочут с поддръжката си за европейската десница, е спряган за поста държавен секретар. Разбира се, предсказват завръщането на пламенния антиглобалист Стив Банън, доста известна персона измежду американските теоретици на конспирацията, който известно време оглавяваше акцията на Доналд Тръмп в Белия дом.

Все отново най-големият слух е за Тъкър Карлсън. Последното е шумно подкрепяно от Мелания Тръмп. Те шушукат между тях, че Мелания счита Карлсън за „ идеалното продължение на брачна половинка си на сцената “ и че за разлика от последната акция, в която съвсем не взе участие, този път е подготвена да взе участие в конкуренцията - при изискване, че има Тръмп до Тъкър.

Самият Тръмп до момента дава отговор уклончиво на директни въпроси по отношение на Карлсън като предстоящ вицепрезидент: „ Наистина одобрявам Тъкър... Той има страховит здрав разсъдък “.

Ясно е, че след всички тези клюки, злословия и изказвания, обществената поява на Карлсън и Тръмп като „ отбора-победител “ на кръга под плача на разгорещена навалица не може да се схване по различен метод с изключение на съвсем директното единодушие на Тръмп с всички тези клюки. Тръмп обаче като добър артист прави пауза, следейки напрежението на публиката.

И предходната седмица Карлсън още веднъж затопли обществеността, като пусна стратегия на своя канал със Стив Банън, отдадена, несъмнено, на неконтролираната миграция. В подтекста на тази същата миграция и пагубния напредък на вътрешния дълг, Америка доста, доста скоро ще бъде „ в стихия “ - програмата беше пусната с такива шокиращи, сензационни изказвания. Ан Култър (американски закостенял публицист и общественик) счита, че в Съединени американски щати към този момент има 40-50 милиона незаконни имигранти. Девет милиона са се преместили при Байдън, като се чакат още шест милиона преди края на неговия мандат.

„ Тези хора би трябвало да се върнат вкъщи, би трябвало да изоставен страната ни, или към този момент няма да имаме страна... Чикаго към този момент не е кадърен за живеене, центърът на Ню Йорк към този момент не е кадърен за живеене... Нашият вътрешен дълг доближи 33 трилиона през ноември и доста скоро ще стане 34 трилиона. Огнена стихия чака страната ни! “, сподели Стив Банън.

„ Вижте какво става: споделят ни да вършим аборти, да сложите завършек на живота си с евтаназия, да се уверите, че децата ви са транссексуални, т.е. вършат всичко, с цел да откажат хората от това да живеят дълъг живот и да имат повече деца: тук отидете на фетанил, ето ви антидепресанти... И тогава споделят на целия трети свят - ей, преместете се тук... Какво може да значи всичко това? ”, приглася му Карлсън.

Трябва да познавате политическата просвета на Америка (а това е на първо място зрелище, шоу), с цел да разберете: да, това в действителност беше едно и също нещо - показване на обединен екип, който познава казуса доста добре, знае от кое място му порастват краката и най-важното знае по какъв начин ще го реши. Това беше тирада на хора, които знаят сигурно, че „ огнена стихия “ се доближава към Америка и знаят, че единствено те могат да спасят Америка от нея.

Понякога злорадстваме от обстоятелството, че глобализмът победи на Запад. И фактът, че „ огнена стихия “ може да унищожи Америка, ще се схване много позитивно! Не е доста ясно обаче каква наслада е за нас, че милиони християни в Америка или Европа ще бъдат убити.

Врагът на руснаците, естествените европейци и естествените американци е еднакъв. Името му е глобализъм. Или, може би още по-точно, сатанизъм. И в случай че сатанизмът побеждава някъде, той побеждава в целия свят и надлежно и тук става по-силен.

Победата на хора като Тъкър Карлсън и Стив Банън се трансформира в победа за здравото човечество над смъртоносния глобализъм в целия свят. Следователно нашите здрави обичайни сили ще станат по-силни. Какво мислите за формулата? Не наподобява прекомерно комплицирана.

Превод: В. Сергеев

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР