Слуховете, че Светлана Василева, вече Гущерова, е бременна стават все

...
Слуховете, че Светлана Василева, вече Гущерова, е бременна стават все
Коментари Харесай

Бременна ли е Светлана Василева? Плеймейтката: Може би...

Слуховете, че Светлана Василева, към този момент Гущерова, е бременна стават все по-упорити. Плеймейтката обаче не счита да разяснява към този момент тематиката и нито удостоверява, нито отхвърля.

„ Нека да го оставим под въпрос дали съм бременна или не. Може би. Не желая да споделям „ Да “ или „ Не “. Много пъти сме си говорили с Хриси. Той също желае, доста обича децата. Да има дете ще е доста огромно благополучие за него, както и за мен. Готова съм да съм майка и мисля, че ще се оправя доста добре.

Страх ме е само да не напълнея доста. Не съм от хората, които се лимитират – когато ми се яде нещо, си го похапвам. Може да е малко, само че хапвам. Бебето е преди всичко, килограмите остават на назад във времето “, съобщи тя пред България през днешния ден.

Гущерова мечтае да подари Гущеров с най-малко две-три деца, а след 10 години да са още щастливи и дружно. Светлана упорства, че към този момент се усеща зряла и улегнала и все по-рядко намират тематика, по която да спорят със брачна половинка си.

„ Не съм детенцето, което преди години имаше това по-незряло държание. С семейството на Хриси би трябвало да бъда доста по-отговорна и сериозна. Не мога да си разреша свадите от предишното. В началото бях доста наплашена от фамилния живот и си мислех, че ще ни е мъчно на двамата.

Има доста образци по какъв начин хората изпитват компликации и се развеждат. Имам другари, които са имали 7-8 години връзка, женят се и след година се разделят. Станахме още по-близки, в сравнение с бяхме преди. Няма даже защо да се скараме “, упорства тя.

Светлана съобщи, че е щастлива с обичания човек, който осъществил мечтаната ѝ женитба, с мечтаната рокля и празненство.

„ Беше тъкмо това, което желаех. Роклята беше тъкмо тази, която постоянно съм си представяла. Украсата също беше мечтаната. Хриси ми подари сватбата, която постоянно съм желала. Когато го заведох в организацията, която провежда сватбата, той сподели: „ Мен не ме питайте за нищо. Каквото каже тя, това да е “. И дамата призна, че ѝ е олекнало.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР