Случващото се е кавър версия на протестите от 2013-а, доколкото

...
Случващото се е кавър версия на протестите от 2013-а, доколкото
Коментари Харесай

Д-р Михайлов: Случващото се е кавър версия на протестите от 2013-а



" Случващото се е кавър версия на митингите от 2013-а, доколкото е гърмеж на опит да се конфигурира на основна позиция чудовищна фигура. Сега станахме очевидци на една рейдърска акция на прокуратурата в президентството ". Това сподели пред БНР доктор Николай Михайлов - психиатър и богослов. Той дефинира като невиждан акт на посягане против този, който въплъщава нацията , " нахлуването на въоръжени да зъби " представители на прокуратурата, с цел да обикалят към президента, търсейки негови подчинени за документални закононарушения:

" Това е нещо юридически и политически невменяемо. И тъй като има една поредност от невменяеми актове, дружно с компромати, които нахлуха през облиците от телевизионните вести, свързани с премиера - чекмеджето му и неговият револвер - сатна ясно, че този политически облик, който наследихме вследствие на 30 години преход, става пределно непоносим и изцяло непоносим. Това роди този взрев на осъзнаване, че по този начин повече не може ".

По думите на психиатъра българите имат доста остра вътрешен глас за " безсрамие на облиците " - по този начин е било с Делян Пеевски през 2013-а година, по този начин е и в този момент с тези " антропологически близнаци " Бойко Борисов и Иван Гешев:

" Те са свързани освен по логиката на тяхната взаимозависимост и по логиката, че си разпределят услуги, а и по контур - по характерностите на човешкия вид. Това доста усили резултата и създаде това взривно неодобрение на хората, които макар епидемията се явиха на улицата, с цел да изразят това ".

Според доктор Михайлов по-нетърпимият феномен е този на основния прокурор, тъй като той се е утвърдил като " поръчител за невъзможното право в България ".

В предаването " 12+4 " доктор Николай Михайлов разяснява, че " безобразието на ситуацията в България " е, че Васил Божков е праведник, който нападна грешника Гешев:

" Това взривява съзнанието и способства за нетърпимостта на обстановката. Нямам подозрение, че Божков се занимава в този момент с увеличаване на митинга . Че тези хора, които вършат опит за атакуване на полицията и за запалване на факли - евентуално са платени от него, нямам визия технологията каква е. Проблемът на ръководителите на митинга и на протестиращите, че те са в развой на компрометиране от вътрешната страна. Това, което прави Божков, е добре пристигнало за господин Гешев. Това прави цялата картина неуместна ".

Психиатърът съобщи, че Борисов в този момент е заплашен политически поради това, което " създаде " основният прокурор.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР