Случвало ли ви се е да правите страхотен секс с

...
Случвало ли ви се е да правите страхотен секс с
Коментари Харесай

Лекар обяснява защо сексът причинява подуване на корема и какво да правите

Случвало ли ви се е да вършиме страховит секс с колегата си, само че незабавно по-късно да усетите дискомфорт и отичане на корема? Ако ви се е случвало, не сте сами. Подуването може да бъде разочароващо и напряко неловко, само че за благополучие има способи да се справите с това. Дженифър Уидър, специалист по женско здраве, изяснява за какво при някои дами се получава отичане след секс. Ако се окаже, че сте една от тези дами, ето какво може да аргументи неудобството ви и какво можете да извършите:

Позицията на матката

Д-р Уидър изяснява, че в случай че една жена има ретравербрирана матка (тя е наклонена назад), сексът може да накара матката да се движи и да влезе в контакт с други органи, които я заобикалят. В резултат на това може да получите болежка и отичане на корема. Признаците на ретраверсирана матка са болежка по време на секс и мъчителна менструация, само че постоянно няма други признаци. Ретроверсираната матка може да бъде диагностицирана от Вашия доктор по време на обикновен обзор.

Менструалният ви цикъл

Често дамите имат отичане преди и / или по време на менструацията, тъй че в случай че вършат секс през това време от месеца, евентуално ще окаже въздействие.

Имате храносмилателни проблеми
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР