Случвало ли ви се е да бъдете обсипвани с комплименти

...
Случвало ли ви се е да бъдете обсипвани с комплименти
Коментари Харесай

Мъжете губят интереса си към жената, която вече са спечелили

Случвало ли ви се е да бъдете обсипвани с похвали и дарове от мъже, които си падат по вас, само че вие към момента не изпитвате нищо към тях? Когато един мъж има интерес към жена, която към момента не е спечелил, той се трансформира в неузнаваемо създание, способно да смъкна света в краката на обичаната си (само на думи), а сега, в който тя му обърне внимание и отстрани стената, която е поставила посред им (поради редица причини), някак си интереса на мъжа ненадейно изчезва. Истината е, че това се случва много постоянно в връзките сред двата пола по целия свят.

Мъжете преследват дамата, която харесват, като вършат и споделят всичко допустимо, с цел да я накарат да се почувства по този начин, като че ли тя значи всичко за тях, а по-късно, откакто най-сетне имат опция да бъдат с нея, играта свършва. Мъжете губят интерес. Признаваме, че това не е по никакъв начин прелестно и наранява дамата, като я кара все по-трудно да се доверява на всеки идващ мъж.

Представяме ти някои от аргументите, заради които мъжът губи интерес към дамата, чието внимание таман е спечелил.

Не толкоз огромен интерес

Преди всичко друго, би трябвало да си зададете един въпрос: в действителност ли се е трансформирал толкоз доста този човек? Напълно допустимо е той в никакъв случай да не е проявявал огромен интерес, като начало, и преследването може да е било единствено в мозъка ви. И в този момент, го виждате подобен, какъвто постоянно е бил: някой, който единствено на половина се интересува да бъде с вас.

Запитайте се: какъв брой внимание в действителност ви е отделил той, преди да го пуснете в леглото си? Наистина ли имаше интерес към вас или просто ви е харесвала тръпката от всичко това.

Вие към този момент не сте предизвикателство                                                 

Едно от най-лесните пояснения за какво мъжът демонстрира интерес към жена, откакто е спечелил нейното внимание, е толкоз просто: преследването е сполучливо завършило, тогава за какво да продължава.

Може би неговата цел е била тъкмо тази. Да бъде с теб за малко, само че не е имал никакви съществени планове. Просто си му се сторила забавна, желал е да нахрани егото си и хоп – играта свърши. Да, няма да назоваваме с прилагателни този вид мъж, с цел да не засегнем някой от тях, само че истината е, че ги има в обилие и би трябвало доста да се внимава на кого се доверяваме и какъв брой бързо стигаме до нечие легло.

Не ви харесва като човек

Да, външния тип е мотив за запознанство, само че не и за връзка и обичане. Така че този мъж може би е харесал вашата осанка и лъчение, само че когато е почнал да ви опознава е осъзнал, че вие не сте неговия вид и индивида, който той търси за връзка. Да, външната хубостта не е задоволителна, с цел да обичаш някого.

Различен жанр на привързване

Всички имаме свои лични стилове на обвързаност или метода, по който се държим, когато стартираме интимна връзка. Някои от нас имат сигурен жанр на обвързаност, което ни който желае да готви, да споделя опит и дава цялата обич на колегата си. Други са по-различни.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР