Случва се всяка година. Снимки или видеоклипове изтичат в интернет,

...
Случва се всяка година. Снимки или видеоклипове изтичат в интернет,
Коментари Харесай

Ето как изглежда опаковката и комплекта на Google Pixel 8 Pro

Случва се всяка година. Снимки или видеоклипове изтичат в интернет, показващи разопаковането на актуалните смарт телефони Pixel. Тази година не прави изключение, защото онлайн се появи сходно видео, даже преди Гугъл публично да показа новите си смарт телефони. Във Фейсбук страницата на Vờ Vờ Studio се появиха фотоси от разопаковането на Pixel 8 Pro, на които можете да видите дизайна на бъдещия флагман (качеството е неприятно, само че е по-добре от нищо).

Страницата твърди, че тези изображения са изпратени от „ почитател “ и наподобява са направени във фабриката. Във Виетнам има заводи, в които се създава Pixel, тъй че това изяснява за какво всички скорошни осведомителни течове са били виетнамски.

За страдание, компанията към момента следи осведомителните течове, тъй че тази обява към този момент не е на страницата. Но всичко, което попадне в интернет, ще остане там вечно, тъй че фотосите бързо бяха преместени в X (Twitter).

Какво е наличието на кутията от фотосите?

Изображения на Pixel 8 Pro са споделяни доста пъти от разнообразни източници, само че за първи път го виждаме от толкоз доста ъгли. По-интересното е, че течът демонстрира кутията на Pixel 8 Pro, която наподобява сходна на тази, в която идват смарт телефоните от серията Pixel 7. Съдържанието ѝ включва преходник от USB-C към USB-C кабел и Quick Switch адаптер.

Какви са разликите сред Pixel 8 Pro и Pixel 7 Pro?

Pixel 8 Pro наподобява има по-заоблени ръбове от Pixel 7 Pro, само че дисплеят е плосък. Прорезът на камерата към този момент е продължен и побира всички обективи. Телефонът има и сензор за температурата. Изглежда, че смарт телефон ще е в цвят Porcelain, а гърбът му е от матирано стъкло.

Очаква се на американския пазар 8 Pro да има 12GB RAM и до 1TB място за предпазване, както и до 512GB място за предпазване в международен мащаб. Под капака ще има батерия с потенциал 5050 mAh. Той ще поддържа 30W бързо зареждане и 23W Qi безжично зареждане. Говори се, че смарт телефонът има 50MP главен датчик с OIS, 48MP ултраширока камера и 48MP телефото камера с OIS поддръжка. Отпред ще е изведена 10,5-мегапикселова селфи-камера.

Кога се чака Pixel 8 да бъде обявен и какъв брой ще коства?

И двата Pixel 8 модела евентуално ще получават актуализации в продължение на седем години. Устройствата ще бъдат обявени на 4 октомври дружно с Pixel Watch 2 и съгласно известията ще бъдат пуснати в продажба на 12 октомври. Базовият модел може да е малко по-скъп, само че Pro версията се чака да се предлага на цената на миналогодишния вид.

Между другото, това не е единственият поврат по тематиката за разопаковането. Да, в X (Twitter) е качен видеоклип, показващ разопаковането на базовия модел в сиво и зелено. Кутията удостоверява съществуването на 128 GB памет, поддръжка на Sub6 5G и 6,2-инчов екран.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР