Случайните запознанства имат много реален профил, но не е същото

...
Случайните запознанства имат много реален профил, но не е същото
Коментари Харесай

Имате връзка или просто излизате?

Случайните запознанства имат доста действителен профил, само че не е същото като това да имате връзка. Всичко сред тях обаче може да е объркващо и неразбираемо. Напълно допустимо е да се намирате някъде сред статута на запознанство и сериозните взаимоотношения. Възможно е да се движите в тази посока, само че към момента да не сте стигнали до такава степен. Това е изцяло обикновено, в случай че времето е на ваша страна.

Например, в случай че сте почнали да се срещате неангажиращо, само че след няколко месеца стартирате да виждате някои признаци на връзка, можете да бъдете спокойни, че нещата се движат в позитивна посока.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Нека изясним някои от тези разлики сред това просто да излизате на срещи и да имате същинска връзка, с цел да можете да сравните обстановката.

Ако просто излизате с някого, този вид запознанства могат да значат другари с облаги

Има възможност да спите понякога с другар, който също е свободен. Това не значи, че имате връзка. Означава, че и двамата си помагате взаимно. Ако имаше освен това – нещо съществено – щеше да се организира полемика.

Когато се срещате неангажиращо, това постоянно не е извънредно

Тъй като нямате съществени връзки с нито един човек, евентуално във всеки един миг в картинката има над двама души. Може би си пишете с един човек, само че планирате среща на кафе с различен.

Това не е погрешно; защото не сте обвързани, просто преглеждате лист с евентуални претенденти. Може също по този начин да се окаже, че се забавлявате и си вземате отмора от запознанствата, само че към момента желаете хора, с които да вършиме нещо.

 във връзката; имате връзка Имате връзка или просто излизате?

Когато излизате с някого, не всеки път значи, че би трябвало да спите с него

Случайните запознанства не значат, че би трябвало да спите с всеки, с който говорите. Във всеки един ден може да срещнете нов човек или да спрете да си говорите с някого, с който сте си говорили в продължение на месеци. Това не е като да имате връзка.

Идеята да спите с всеки един човек, който идва и си отива, не е напълно реалистична за множеството хора. Всъщност от време на време при неангажиращото вървене на срещи хората въобще не преспиват с никого, а избират да изчакат до установяването на сериозна връзка.

Когато се срещате повърхностно, може да не се виждате доста постоянно

Ако нямате съществени връзки с някого, за какво да се виждате с него от самото начало? Може и да се виждате понякога или може би постоянно, само че не и през множеството време. В момента, в който го виждате доста постоянно, сте все по-близо до това да имате връзка.

Случайните запознанства от време на време могат да доведат до душевна болежка за едната страна

Това е тъжна действителност, която всеки би трябвало да разбере: от време на време няма да сте на едно и също мнение. Може да се окаже, че единият от вас изпитва мощни усеща и мисли, че имате връзка или най-малко ще изградите такава, а другият – не. Може да се окаже, че единият от вас желае да се обвърже, само че другият не е подготвен, макар че изпитва сантиментални усеща. Животът е сложен, а любовта е може би един от най-трудните му аспекти. Графиците не постоянно съответстват.

 връзка с; имате връзка Имате връзка или просто излизате?

Ако се срещате с приятелите му повече от един път, значи сте някъде сред инцидентните и това да имате връзка

Мислете за приятелите му като за тест. Трябва да се докажете, с цел да се срещнете с приятелите на някого, а по-късно да се докажете още веднъж при среща с тях.

Ако към момента сте в частта с доказването, може да имате късмет, а може и да нямате. Сега, в случай че индивидът дава да се разбере, че даже не сте близки и в никакъв случай няма да се срещнете с приятелите му, в никакъв случай няма да стане нещо съществено.

Да излизате дълготрайно време на срещи без някакъв ангажимент не води до това да имате връзка

Хората, които просто излизат, нормално не се намират в положение да въздишат на скамейка, в градината, фантазирайки за дълго, трайно бъдеще с някого.

Очакванията са ниски, тъй че бракът и фамилното обмисляне в действителност не са на дневен ред. В момента, в който се появят съществени тематики, някой е развил усеща и предпочитание да имате връзка с този човек.

Ако сте провели диалога, значи сте минали на територията на връзката

Ако двамата влюбени гълъбчета са провели диалога „ би трябвало да сме дружно “, нещата са много ясни или другояче казано – вие имате връзка.

При всички случаи, в случай че не успявате да разгадаете сигналите, които той ви дава (или не ви) и се чудите дали имате връзка или не, най-добре е да бъдете открити с него. Поговорете почтено за взаимоотношенията си и какво очаквате от тях. Колкото по-рано го извършите, толкоз по-добре за вас. В противоположен случай рискувате да развиете от ден на ден усеща към този човек и най-после да останете с разрушено сърце. А никой не желае това, тъй че бъдете смели. Кой знае, може той също да се тормози да приказва с вас, с цел да не бъде отритнат. И в двата случая, по-добре е да знаете нещата в точния момент.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР