Случайните приятелства идват и си отиват, но истинските остават в

...
Случайните приятелства идват и си отиват, но истинските остават в
Коментари Харесай

Колко точно приятели са ви нужни, за да водите пълноценен живот?

Случайните другарства идват и си отиват, само че същинските остават в живота ви.

Вероятно сте чували израза „ качество пред количество “. Той е годен и за тази част от съществуването ни.

Хубаво е да имате няколко другари, само че са ви нужни единствено четирима, с цел да поддържате здравословен и сполучлив метод на живот.

Важно е да срещнете точните хора, които ще честват с вас възходите и ще ви поддържат през паденията.

Bright Side сформира лист с другите видове другари, от които се нуждаете в живота си, с цел да се чувствате пълноценни:

Приятел за утешение

Всеки човек има своите подозрения и страхове, по този начин се нуждаем от другар, на който да разчитаме и на който да се доверим, без да се срамим. Той би трябвало да схваща нашия умствен развой и нашите терзания, с цел да можем да се освободим от паниките си и да се усещаме сигурни.

Приятел, с който да изглупеем

Всички обичаме от време на време да изпускаме парата, а какво по-хубаво от това да имаме другар, с който да се забавляваме? Изправени сме пред разнообразни провокации в всекидневието си, по тази причина изпитваме възприятие на задоволеност, когато имаме другар, който да ни развесели и с който се смеем в края на дългия ден.

Приятел, който да проясни мозъка ни

Приятел, който ни оказва помощ да почистим мозъка си, е някой, който ни въодушевява да решаваме проблемите си и който ни дава тенденция при вземането на решения. Този вид другари нормално са малко по-възрастни, свободолюбиви и живеят живот, цялостен с завършения – нормално са щастливи да споделят опита и знанията си. Те знаят по какъв начин да слушат и да споделят вярното нещо.

Приятел, който ни оказва помощ да реализираме задачите си

Проучванията демонстрират, че съществуването на другар на работното място, в действителност, ви прави по-продуктивни, ангажирани в работата и ви предизвиква да завършите дилемите за деня. Като човеци е по-лесно да вървим напред, в случай че имаме другар до себе си, с който силите ни съответстват, а качествата ни се сплотяват.

Когато се усещаме уплашени на работното място, съществуването на другар облекчава доста напрежение и натиска и ни оказва помощ да се оправим със заобикалящата ни среда.

Най-добър другар

Да имаш най-хубав другар е като да имаш спомагателен член на фамилията - някой, с който споделяш множеството от своите прекарвания и секрети и който постоянно ще бъде до теб, без значение от всичко.

Този вид другарство може да се впише в категорията на четиримата нужни другари, само че може да бъде и допълнение към тях. Най-добрият ви другар в никакъв случай няма да ви излъже, ще ви поведе в вярната посока, ще ви даде съвет и постоянно е подготвен да ви изслуша.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР