Случайна очевидка записа с телефона си как мъж и жена

...
Случайна очевидка записа с телефона си как мъж и жена
Коментари Харесай

ГОРЕЩИ СТРАСТИ! Разгонена двойка не издържа: Прави секс в един от парковете посред бял ден!

Случайна очевидка записа с телефона си по какъв начин мъж и жена без да се тормозят се впускат в интимни милувки в парк в Илинойс,САЩ, и то на дневна светлина. Свидетелката на сцената е разгласила необикновената сцена в Snapchat, написа "Дейли Мейл ".

На фрагментите може да се види по какъв начин мъж седи на скамейка, а дамата е свалила дънките си и е седнала върху него. Двойката не изпитва никакъв срам, когато вижда, че са записвани на видео.

Очевидката се провиква към двамата, че ги вижда и в случай че желаят могат да продължат със заниманията си. Тези думи изобщо не оказват никакво въздействие върху дейностите на двойката, които не престават да вършат секс, само че предизвика дамата, седнала върху мъжа да покаже междинен пръст.



След това инцидентната свидетелка им споделя, че това, което вършат е изцяло недопустимо, само че момичето дава отговор "той е мой брачен партньор ".



Изданието загатва, че при сходен случай разгонената двойка може да получи една година в пандиза или да заплати до $2 500 санкция, съгласно законите в щата.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР