Словенският национал Бенямин Вербич може да се озове в България,

...
Словенският национал Бенямин Вербич може да се озове в България,
Коментари Харесай

Панатинайкос опитва да пласира словенски национал у нас

Словенският национал Бенямин Вербич може да се озове в България, тръбят медиите в Гърция. Лявото крило е било препоръчано от Панатинайкос на родни клубове, сръбските грандове Партизан и Цървена звезда и отбори от Съединени американски щати, предава telegraph.bg .

Причината е, че " детелините " нямат потребност от него. 30-годишният футболист остана без картотека за евротурнирите, а в ПАО се счита за трети избор за поста си. Нищо, че до този миг има 10 мача и 2 гола в елита на Гърция.

Всички запитани тимове били впечатлени от предлагането на столичния гръцки отбор, само че до този миг няма входирана съответна оферта за фланговия футболист. Някога той бе оценен на 7 млн. евро, само че съгласно " Трансфермаркт " цената му е все още е към 2,5 млн. от европейската валута.

Вербич е играл още в Динамо Киев, Легия Варшава и Копенхаген. Иначе е артикул на Целие в родината си. Както е известно, Панатинайкос има интерес към Хосе Кордоба от Левски, само че пък гърците признават, че нямат непотребни 3 млн. евро за него и е допустимо да се ориентират към различен централен защитник.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР