Сложихме основните политики, приоритети и неща, които смятаме, че трябва

...
Сложихме основните политики, приоритети и неща, които смятаме, че трябва
Коментари Харесай

Петков: Това, че някой дава нещо на ДАНС не ни притеснява, а изчиства терена

„ Сложихме главните политики, цели и неща, които считаме, че би трябвало да се случат в България. Това, което през вчерашния ден видяхме, че няма нито един коментар, изявление или въпрос. Огледах се и като видях, че няма въпрос или рецензия, се усетих, че доста от хората в постройката не са там поради тези политики “.

Това зави пред бТВ съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Вчера декларацията на втората политическа мощ за цели беше отхвърлена в Народното събрание. „ Вчера ни споделиха – тези цели не желаеме да ги дискутираме. Не ме е гняв. Това е действителността. Уважение към Българска социалистическа партия, тъй като те споделиха, че не са съгласни с политиките за войната в Украйна. Нямаме проблем с това хора да не се съгласяват с нас, само че да го заявят “, добави той. „ Продължаваме промяната “ ще върне втория мандат на президента Румен Радев в понеделник. „ Нека забележим президентът на кого ще го даде. Ние сме подготвени да приказваме с всеки за политики. Готови сме да предадем декларацията като основа на идващите “, уточни Петков. При третия мандат „ Продължаваме промяната “ ще беседва по политики, само че не виждат огромна възможност той да бъде осъществен. „ Ние се движим от полезности и цели. Не сме подготвени да вършим сделки “, безапелационен е той. „ Имахме дълъг диалог с президента Радев при започване на година. Той имаше рецензии, само че беше диалог за бъдещето на страната. Когато не сме съгласни с нещо, си го споделяме “, добави още Кирил Петков.

Той разяснява и песента за Лена Бориславова „ Песен за Лена “, която беше пусната в профила на Слави Трифонов във фейсбук:

Това е човек, който е в свободно рухване. Той се провали като шоумен, като политик, смъкна си личното държавно управление, гласувайки с Движение за права и свободи и ГЕРБ “, разяснява съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ във връзка песента. „ Да замахваш към жена – тя е доста мощна, няма да ѝ повлияе. Здравите сили в обществото са там. Обществото удари гръмък пестник назад към Слави и му сподели – ти ставаш една празна опаковка, която ще отиде в кошчето на историята “, добави Кирил Петков.

Според него партията са се обединили зад Лена Бориславова.

„ Призовавам всички наши съперници да дават всичко, което ги тормози, на ДАНС и прокуратурата. Това не ни тормози, а почиства терена “, безапелационен е съпредседателят на „ Продължаваме промяната “.

Според него последните три месеца са били прекарани „ в пояснения по „ подправени изказвания с огромна повторяемост “.

„ Ние сме се преборили да няма цялостно затваряне на централите. Потенциално може да се изиска дерогация поради войната. Нашата теза е, че в случай че се направи дружно с Гърция и Румъния и те кажат, че е значимо за района, трите страни имат късмет “, изясни Кирил Петков. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР