Сложени са основите на едно много сериозно обединение, надявам се

...
Сложени са основите на едно много сериозно обединение, надявам се
Коментари Харесай

Радан Кънев: Сложени са основите на едно много сериозно обединение

Сложени са основите на едно доста съществено обединяване, уповавам се че ще бъдат положени и документално. Много е значимо да дефинираме, че това е опозиционно на Борисов, че изрично отхвърля, че Българска социалистическа партия може да бъде позволена. Това съобщи някогашният водач на ДСБ и Нова Република Радан Кънев, който в този момент е зам.-председател на ДСБ, разяснявайки поръчката за съюз сред тъмносинята партия и " Да, България ".
" Белята е сторена, тя слага дясното в едно ново състояние и в случай че напролет, през зимата, обединението можеше да получи един резултат, в този момент всички сме наясно, че това е нужда, само че не задоволително изискване. Това е основата, на която би трябвало да се случи ", добави още Кънев пред bTV.
По думите му " моделът в България, заради липса на правораздаване и целенасочените обири на властта значи, че в България няма частна благосъстоятелност, няма я на село, няма я на най-високи равнища на бизнеса, където го крадат олигарсите. Няма израстване на човек съгласно заслугите му. Ние нападаме по тези линии, това значи, че нападаме от десни позиции. Бъдещето на дясно–център в България е в същинско единение, не в коалиране, тъй като огромният неуспех на Реформаторския блок беше да извърши ясното си документално заявление да се трансформира в единна групировка. "
Кънев предвижда, че " ще се откри младият водач, който ще откаже всички. "
По думите му „ опозицията не е крещене - нещо, което в дясно доста мъчно разбрахме, в ляво още не са. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР