Сливенският прокурор Христина Блецова обясни какво точно е станало с

...
Сливенският прокурор Христина Блецова обясни какво точно е станало с
Коментари Харесай

Детенцето, паднало от 7 метра в Сливен, било изпуснато за секунда от поглед

Сливенският прокурор Христина Блецова изясни какво тъкмо е станало с 3-годишното момиченце, което на 28 декември падна от 7 метра височина от прозореца на хотел в Сливен върху бетонна козирка. Детенцето е настанено с черепна контузия в болничното заведение, като по последни данни положението му е овладяно.

" На 28 декември по обяд фамилията е напускало хотел в Сливен, в който е било настанено по отношение на празниците. Става дума за четиричленно семейство от село в Пловдивско. Родителите събирали багажа, по-голямото дете отворило прозореца, с цел да се охлади. Прозорецът се намирал ниско долу до земята, вид френски, дребен - метър на 55 сантиметра. За миг родителите са го изпуснали замалко от взор, детето е паднало от 7 метра височина върху бетонна козирка, четири етажа по-долу ", разкри тя в ефира на БТВ.

" Не бих споделила, че е оставено без контрол, защото цялото семейство е било в стаята. Братчето, по-голямото, е било в тоалетната, бащата си е връзвал обувката, майката е приготвяла багажа и то за миг се е отклонило. Нямаме данни да е бил обезопасен прозореца. На този стадий е осъществен оглед на мястото, разпитани са бащата и по-голямото дете, хора от администрацията на хотела. Голям човек не може да падне от подобен прозорец, само че дребен - за жалост, да. Станал е безразсъден случай. Ще бъде назначена съдебно-медицинска експертиза, следва да бъде разпитана майката, откакто бъде в положение да приказва. На този стадий нямаме данни за никакъв предумисъл. Стабилизирано е положението на детето. То е с черепна контузия ", съобщи още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР