Сливенският окръжен съд наложи наказание доживотен затвор“ на мъж с

...
Сливенският окръжен съд наложи наказание доживотен затвор“ на мъж с
Коментари Харесай

Мъж ще лежи до живот за убийството на син и опита за убийство на баща му

Сливенският областен съд наложи наказване „ пожизнен затвор “ на мъж с букви Т.Й. за ликвидиране и опит за ликвидиране на наследник и татко. Това оповестиха от Апелативната прокуратура в Бургас.

Той е упрекнат за това, че съзнателно е умъртвил 39-годишен мъж, нанасяйки му 15 удара с нож и за това, че е направил опит съзнателно да умъртви татко му, нанасяйки му удари с нож в десните подбедрица и раменна става, целейки да улесни осъществяването на убийството на по-младия мъж. Опитът за ликвидиране на бащата е останал незавършен, заради независещи от причинителя аргументи.

Както Българска телеграфна агенция заяви, закононарушенията са осъществени на 2 юни 2020 година в Сливен. Подсъдимият Тодор Й. направил опит съзнателно да умъртви 66-годишен мъж, като опитът е останал незавършен, заради оказана здравна помощ на потърпевшия и умъртвил 39-годишния му наследник.

По време на следствието е открито, че той имал неуредени финансови взаимоотношения с 39-годишния мъж. Тодор Й. отишъл до дома на потърпевшия, с цел да изиска парична сума, която му бил дал като заем. Той нападнал с нож мъжа, откакто схванал, че няма опция да му върне парите. Бащата се опитал да се притече на помощ, само че Тодор Й. му нанесъл голям брой удари по тялото. Подсъдимият се насочил още веднъж към 39-годишния мъж и траял да му нанася голям брой удари.

Престъпленията са осъществени по изключително непосилен метод, показват от Прокуратурата.

Присъдата на Окръжен съд - Сливен предстои на обжалване пред Апелативен съд - Бургас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР