Слепият Андриян Асенов предизвика истински фурор с появата си на

...
Слепият Андриян Асенов предизвика истински фурор с появата си на
Коментари Харесай

Незрящият имитатор от България търси талант не могъл да...

Слепият Андриян Асенов провокира същински възторг с появяването си на кастингите на " България търси гений " и подвигна на крайници цялата аудитория в залата. 31-годишният подражател предизвика Славена Вътова да натисне златния бутон и да го изстреля непосредствено на финала на шоуто. Така Андриян се трансформира в първия участник, получил привилегията да се бори за огромната премия, без да минава през цедката на останалите кръгове.

Незрящият актьор впечатли феновете и журито със сполучливите си фалшификати на Тодор Колев, Слави Трифонов, Тодор Живков, Бойко Борисов и един от членовете на журито – Любен Дилов-син. Още след раждането на Андриян станало ясно, че той е с нарушено зрение. И двамата родители на надарения актьор виждали обикновено, а той е единственото им дете. Първоначално лекари му дали вяра, че има късмет да прогледне след тежка интервенция. След това обаче минал през куп прегледи и офталмолозите били безапелационни – в никакъв случай няма да вижда.

" По рождение съм незрящ и това няма да се промени до края. Примирил съм се със ориста си ",сподели пред " Уикенд " Андриян. Преди години мошеници го залъгали, че могат да му оказват помощ с новаторска терапия, която коствала над 10 000 лв.. Бързо станало ясно, че това е машинация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР