Следвайте Гласове в .Зеленски заяви, че най-голямото и най-важно противопоставяне

...
Следвайте Гласове в .Зеленски заяви, че най-голямото и най-важно противопоставяне
Коментари Харесай

Зеленски реагира сдържано на руското изтегляне от Херсон: Врагът не прави подаръци. Байдън: Москва има проблеми с армията си

Следвайте " Гласове " в.
Зеленски съобщи, че най-голямото и най-важно опълчване на фронта сега е в Донецка област. " Там се вземат решение доста неща ", сподели той. Междувременно президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че заповедта на Русия към войските ѝ да се изтеглят от западния бряг на река Днепър в региона на украинския град Херсон демонстрира, че Москва има " действителни проблеми " с армията си, оповестява Българска телеграфна агенция.

Украинският президент Володимир Зеленски прикани за въздържане на страстите след новината за съветското евакуиране от Херсон, съобщи Укринформ.  " Врагът не прави дарове, нито показва жестове на благосклонност. Ние се борим за всичко това ", сподели той във видеообръщение нощес. " Днес в осведомителното пространство имаше доста наслада, и то по понятни аргументи. " Но по време на война страстите ни постоянно би трябвало да бъдат сдържани. "
Зеленски добави, че най-голямото и най-важно опълчване на фронта сега е в Донецка област. " Там се вземат решение доста неща ", съобщи той.
Пред кореспонденти в Белия дом американският президент Джо Байдън разяснява, че е забавен фактът, че Русия е изчакала да минат междинните избори в Съединени американски щати, с цел да разгласи изтеглянето си. " Това е доказателство, че тя има действителни проблеми с армията си ", сподели той.

По думите му, изтеглянето ще разреши и на двете страни да се прегрупират предвид на идната зима, само че съгласно него остава неразбираемо дали Украйна е подготвена на взаимни отстъпки с Русия.
В изявлението си Байдън изрази вяра, че демократите и републиканците в американския Конгрес ще запазят консенсуса си за противодействието на Москва и след междинните избори, на които демократите се показаха по-добре от предстоящото.
Байдън чака помощта за Украйна да продължи без спиране макар скептицизма на републиканците, които най-вероятно ще завоюват Камарата на представителите.
" И апропо не сме давали на Украйна празен чек ", продължи той и означи, че Вашингтон е отказал да даде на Киев избрани типове военна техника, които е поискало украинското управление, като да вземем за пример американски самолети.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
10 Ное 2022210 Ное 20229309 Ное 202256509 Ное 2022113409 Ное 202225609 Ное 2022583Коментариnan10 Ное 2022 7:58ч.
Щом Байдън го споделя, няма метод да не е правилно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022138219 Окт 202273709 Ное 202234424 Sep 20222573
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР