Следвайте Гласове в В резултат на тези нелицеприятни действия на

...
Следвайте Гласове в В резултат на тези нелицеприятни действия на
Коментари Харесай

Чолаков: ГЕРБ ще направи сериозно предложение за правителство и нека да видим кой ще каже не

Следвайте " Гласове " в
В резултат на тези нелицеприятни дейности на някои политически партии, доста спада рейтингът на Народното събрание. Ние разрушаваме институционалността, това може да докара до доста неприятни последствия. Това съобщи пред bTV кандидат-депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков. 

По думите му, доста от проблемите в страната – като незавършените автомагистрали и енергийната рецесия, през днешния ден нямаше да ги има, в случай че в предходните парламенти някои обединения „ остарели и нови “ не бяха влезнали с думата „ в никакъв случай “. 

Във връзка с въпроса дали ГЕРБ биха се коалирали с „ Продължаваме промяната “ (ПП), той назова „ скандал “ предлагането за назначение на Бойко Рашков като началник на антикорупционната комисия. 

„ Не може човек, който извърши противозаконни арести, доказани от всички вероятни инстанции, да стане началник на органа, който по техни самопризнания трябваше да стане тяхна политическа бухалка “, съобщи Чолаков. 

„ Понеже стигнахме до разумното решение, че те и не желаят и не могат да извършат правосъдна промяна, ние взехме решение този път да помогнем “, сподели той по отношение на програмата ба ГЕРБ за правосъдна промяна. 

Относно възможните съдружни сътрудници на ГЕРБ след изборите, Чолаков разяснява: „ Нека да станем първи, дано да забележим другите с по какъв брой % ще влязат. Струва ми се, че този път ГЕРБ ще направи съществено предложение за отговорно държавно управление и дано да забележим кой е каже „ не “, дано да забележим кой ще каже „ в никакъв случай “. Който каже " в никакъв случай ", явно желае да работи за служебни държавни управления, за продължение на хаоса “. 

Според Рая Назарян, също кандидат-депутат от ГЕРБ, в страната има работеща правосъдна система, която работи и би трябвало да се усъвършенства, а не непрекъснато да се вършат нови и нови структури. По думите ѝ, изказванията, че ГЕРБ не са се справяли с битката с корупцията са спекулации, които се употребяват в предизборната акция.


 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР