Следвайте Гласове в Това, че Промяната“ си замина скоропостижно, донесе

...
Следвайте Гласове в Това, че Промяната“ си замина скоропостижно, донесе
Коментари Харесай

Борисов: Промяната обезглави българската енергетика. След година и половина ТЕЦ-овете в Маришкия басейн приключват

Следвайте " Гласове " в
Това, че „ Промяната “ си отпътува скоропостижно, донесе единствено разцвет. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той събра депутатите си на среща в централата на партията преди началото на парламентарната седмица.

Борисов разяснява оферти документ от " Продължаваме промяната ", който ще бъде гласуван до края на седмицата в Народното събрание.
" Ние предложихме подобен вид, който не се одобри - в този момент, копирайки ни, оферират същото. Техният дебелоглав ни връща първоначално ", разгласи Борисов.
" Вътре са написани неща, доста от тях безконтролно, тъй като тези хора към този момент 2 години са министри, министър председатели и можеше доста от тези неща да са в доста работна фаза или даже приключени ", продължи водачът на ГЕРБ.

" Това, че водачите на партиите не отидоха на разискването на този документ, демонстрира изолацията, в която са изпаднали " Продължаваме промяната ". С изключение на Демократична България, само че те харесват всичко, което Политическа партия предложи. Несериозен е методът, по който се предлага този документ, по тази причина и мисля, че е жертван ", сподели Борисов.
Той разяснява и цените на горивата при " Промяната ", както и в този момент. Към началото на август е 3,47 лв., а към днешна дата е с 58 стотинки по-евтин. Бензинът е с 84 стотинки по-евтин.
" Това, което говорихме тогава, че до момента в който Политическа партия е на власт, от джоба на българина изтича по близо лев за всеки литър, виждате, че сме доста покрай истината. Всичко това е отивало в нечии джобове ", отсече ръководителят на ГЕРБ.
Той изрази насладата си, че служебното държавно управление е подписало контракта за съдействие с Турция, след което напомни, че съгласно документите с визията, която ГЕРБ е имала за диверсификация на страната, тя е била готова през днешния ден да се подпише подобен документ.
" Около 6 млн лева дневно са заминавали в нечии джобове. И те в този момент ми оферират проект по какъв начин трябвало да бъде икономическото развиване и осъвремененото развиване на страната. За две години ние видяхме единствено съсипия и спад във всичко ", означи водачът на ГЕРБ.
" Нищо от това, с което ни плашеха, не се случи. Нариха ни войнолюбци, само че цените на горивата не престават да падат. И в случай че ни бяха послушали за инфлацията, да я овладеем, в този момент щяхме да сме още по-напред. Бъдете смели, с помощта на вас се случи и диверсификацията на нуклеарното гориво ", обърна се той към депутатите.
" Още на следващия ден ще ви предложа да внесете в Народното събрание проекторешение за 7 и 8 реактор на АЕЦ " Козлодуй ". За да може след време, когато изпаднат от работа 5 и 6 реактор, да можем незабавно да си заместим мощността ", обърна се той към Делян Добрев, Жечо Станков и Теменужка Петкова.
" Партията на " Промяната " е обезглавила българската енергетика, след година и половина ТЕЦ-овете в Маришкия басейн завършват. Трябват ни нови реактори. Никой разбиращ енергиен специалист не би се съгласил да си унищожим 60% от производството на сила. С това се взима 4% от Брутният вътрешен продукт. Незабавно внесете предложение и задължете служебното държавно управление да не допусне тази злополука ", прикани ръководителят на ГЕРБ.
" Поинтересувайте се кой е подписал, кое е физическото лице, изпратено да подпише този документ, който убива българската енергетика ", заръча на депутатите си той.
" Имате много задания, разпределете си ги и още на следващия ден в деловодството на Народното събрание да бъдат импортирани тези закони ", заключи Борисов.

 
Източник: " Епицентър "
 
03 Яну 20238103 Яну 202364803 Яну 202344003 Яну 20238003 Яну 202316803 Яну 2023718КоментариPontifex Maximus03 Яну 2023 17:39ч.
Долна, нагла свиня-лъжец. Това бе заложено от неговия финален кабинет.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 2022186224 Дек 2022300703 Яну 202318928 Дек 2022622
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР