Следвайте Гласове в ТелеграмЕвропейската комисия съобщи, че е одобрила стратегическите

...
Следвайте Гласове в ТелеграмЕвропейската комисия съобщи, че е одобрила стратегическите
Коментари Харесай

ЕК одобри 5,6 млрд. евро за България в областта на селскостопанската политика

Следвайте " Гласове " в Телеграм
Европейската комисия заяви, че е одобрила стратегическите проекти по Общата селскостопанска политика за България и Румъния. Нашата страна получава 5,6 милиарда евро, а Румъния - 14,9 милиарда евро. Над 5,6 милиарда евро ще бъдат ориентирани към задачите за запазване на околната среда в двете страни, а 436 милиона евро - за млади земеделци, оповестява Българска телеграфна агенция.

Подпомагането на приходите заема значимо място в българския проект за понижаване на разликата в приходите сред земеделските производители и служащите в други области, се отбелязва в известието. Над 600 милиона евро ще бъдат за поддръжка на производителите на месо, мляко, плодове и зеленчуци.
Предвижда се възстановяване на качеството на над 80 на 100 от обработваемата земя. Очаква се българският проект да поддържа основаването на над 9000 работни места и 650 инфраструктурни вложения в селските региони. Средствата ще послужат също за подобряването на канализацията, пътищата, учебните заведения и детските градини в тези региони.
Източник: Българска телеграфна агенция

 
 
07 Дек 20221406 Дек 2022530405 Дек 2022488104 Дек 202271803 Дек 2022233501 Дек 20223425КоментариПредвижда се възстановяване на качеството на над 80 на 100 от обработваемата земя. Очаква се българският проект да поддържа основаването на над 9000 работни места и 650 инфраструктурни вложения в селските региони.07 Дек 2022 14:39ч.
да се чете вярно - " Предвижва се цялостно асимилиране на посочената сума в банковите сметки на няколко десетки семейства от тъй наречените " български елити " "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Куцата статийка07 Дек 2022 14:58ч.
не разяснява за какъв брой време са тези 5,6 милиарда за " общата " селскостопанска политика; какво е това " обща " селскостопанска политика; на декар ли ще се раздават парите, на калпак ли, на количество създадена селскостопанска продукция... Дават се общо пари за нещо. Какви са критериите за приемането им? Какво е сравнението с парите, за същото нещо във Франция и Германия, откъдето внасяме краве масло? А какво е сравнението с Гърция и Полша, откъдето внасяме плодове..?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Най-успешното селскостопанско произвеждане в Света има Нова Зеландия07 Дек 2022 15:03ч.
Защото няма политика за “подпомагане ” на производителите. Субсидиите за селяните в България убиват производството. Затова в магазините храни от Германия са повече от българските. Въпреки, че броят на фермерите в Германия са толкоз, колкото и в България.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати стартират подкупите и развращаването на нашия политически " хайлайф " 07 Дек 2022 15:09ч.
Ще рупаме моркови до момента в който насечем евро-монетите и ги внедрим. После ще забележим. Може отново да извадят тоягата... Но за в този момент Пеканов и Румбата ще са удовлетворени от труда си... Да им имам удовлетворението " от добре свършената работа "! Нужни са ни оживени полемики в общественото пространство! Макар, че едната позиция към този момент харчи парите за рекламната акция, а достъпът до медиите на другата е под въпрос...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре07 Дек 2022 15:30ч.
Отново Пълни Глупости.При 80% импорт на всичко,това е нова пробита каца за крадене без изгода за селското стопанство,което бе тотално разрушено преди 30 години.Тогава се смееха от всякакви страни експерти,как е допустимо да се разрушава нещо работещо.Костов е за трепане и кликата му!Милиони животни,като крави и обце бяха заклани.Важна бе бързата облага.Животни за разплод -продадени или заклани.За нищо не става стадото българско.Елита бил....че тоя хайлайф да не е от Марс.Нужен е нов народ.Бил трудолюбив българина.Пълта неистина.Крадлив е.Работрив е бил преди 200 години.Сега е граблив. Затова колонията е Кочина.Ако бе трудолюбив щеше да си оправи и къщите и дворовете и градините а не най начело чушките и доматите.Преди 89 сами си оправяхме производството на храна и хранехме (с износа) 3 Българии.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Пущиняк07 Дек 2022 15:53ч.
В поддръжка на ярето. Минете през Северна България - Северозападна(ла)та й част. Разгледайте опустошението, пустеещите кърища, хълмове и пущинаците. Рухналите къщи, обезлюдените села... После преминете през контролно-пропусквателен пункт " Връшка чука " и вижте по какъв начин наподобяват полетата в Сръбско, какъв подреден и спретнат е още първия град Зайчар! Къщите, оградките, дворчетата... поразителен контрастност! Не е в българска изгода. И като имаме поради че Сърбия я бомбиха, а и през днешния ден не е в Европейски Съюз? Проблемът очевидно е в " чипа ", тъкмо както го сподели Дедо Цар...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Христо07 Дек 2022 16:48ч.
Обикновен капитализъм, Пущиняк!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кон07 Дек 2022 15:39ч.
дотации за млекари при 4 лева литъра и 32 лева кило кашкавал? Тея олигофрени в Европейска комисия какво желаят? Защо се гаврят по този начин с българите?? Как си показват, че ще свърши тази игра на помощи?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Иван07 Дек 2022 15:41ч.
Това ще е премията на някои, които са унищожили или ще унищожат нещо в България. Избиха овцете,козите, кравите, може би идва ред на прасетата и пилетата, с цел да създадем ферми за щурци, брашнени червеи и други инсекти за храна според най-новите възгледи за пълноценно хранене.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати malart07 Дек 2022 16:24ч.
дотациите изкривяват пазара и обогатяват стеснен кръг, като корумпират и политическия избор, който този кръг натрапва с парите от дотациите. нездравословни са и са като подарен банан от белия на туземеца
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати К утвърди 5,6 милиарда евро за България в региона на селскостопанската политика07 Дек 2022 16:46ч.
Ще ги откраднат мутрите в туземната колониална администрация на КОЗЯК.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022103619 Ное 2022123105 Дек 202281524 Sep 20223235
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР