Следвайте Гласове в Специалисти от руския отбранително-промишлен комплекс (ОПК) идентифицираха

...
Следвайте Гласове в Специалисти от руския отбранително-промишлен комплекс (ОПК) идентифицираха
Коментари Харесай

Руското министерство на отбраната: Отломките на снимките от Пшеводув са от украински С-300

Следвайте " Гласове " в
Специалисти от съветския отбранително-промишлен комплекс (ОПК) идентифицираха отломките на фотосите, направени в Полша, като детайли от системата за противовъздушна защита С-300 на украинските военновъздушни сили. Това заяви съветското министерство на защитата в сряда.

" Снимките на отломките, открити в село Пшеводув вечерта на 15 ноември в Полша, бяха недвусмислено разпознати от експерти от съветската отбранителна индустрия като детайли на зенитна управляема ракета от системата за противовъздушна защита С-300 на украинските военновъздушни сили ", обявиха от организацията.
" Изявленията на разнообразни украински източници и задгранични публични лица за хипотетичното рухване на съветски ракети в село Водев са умишлена провокация за ескалация на обстановката ", обявиха от министерството.
В отчета се споделя също, че на 15 ноември съветските въоръжени сили са нанесли масиран удар с прецизни въздушни и морски оръжия с огромен обхват на деяние по системата на военната администрация на Украйна и обвързваните с нея енергийни уреди. " Целта на стачката беше реализирана. Всички изстреляни ракети попаднаха тъкмо в плануваните цели. Всички цели са изумени ", обявиха от пресслужбата на съветското министерство на защитата.

Военните обявиха, че високоточните удари са били нанесени единствено на територията на Украйна и на не повече от 35 км от украинско-полската граница.
Ракетата пада в село Водев (Любелско воеводство) в Източна Полша на 15 ноември. При случая са починали двама души. Полският президент Анджей Дуда съобщи, че все още няма доказателства, които да показват кой е изстрелял ракетата. Министерството на външните работи на Полша твърди, че ракетата е съветско произвеждане. Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че разполага с предварителна информация, опровергаваща изказванията, че ракетата, паднала в Полша, е била изстреляна от Русия.
16 Ное 202220716 Ное 202256216 Ное 202267716 Ное 202240816 Ное 20224916 Ное 202229КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022161215 Ное 202221616 Ное 202215824 Sep 20222720
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР