Следвайте Гласове в .С оттеглянето на кандидатурата на Никола Минчев

...
Следвайте Гласове в .С оттеглянето на кандидатурата на Никола Минчев
Коментари Харесай

Костадинов: Или избираме председател на НС, или отиваме на избори

Следвайте " Гласове " в.
С отдръпването на кандидатурата на Никола Минчев за ръководител на Народно събрание “Продължаваме Промяната ” се трансформират в “златен пръст на ГЕРБ ”. Това съобщи водачът на “Възраждане ” Костадин Костадинов в предаването “Здравей, България ” на Нова телевизия.

Според него е допустимо през днешния ден да забележим още обрати при избора на ръководител на Народното събрание. “Всичко е допустимо. Видяхме нощес, че Политическа партия в 10 без 10 отдръпнаха кандидатурата си. Изглеждаха доста несъответстващо - като деца, на които се е скарала класната ръководителка. Личеше си, че вършат нещо, което не желаят да вършат. Нищо чудно до края на деня да забележим и нещо сходно от ГЕРБ. Има сили в българската политика, които са много по-влиятелни и съществени от тези, които гледахме през вчерашния ден в Народното събрание ”, разяснява Костадинов.
Той отхвърли “Възраждане ” да поддържа претендент, друг от Петър Петров. “Няма по какъв начин да подкрепим който и да било различен претендент. Ние имаме идеологически разлики с тях. Няма по какъв начин да стане! Ще предадем личните си гласоподаватели ”, съобщи Костадинов.
Решението за излизане от тази обстановка е едно - или се избира ръководител на Народното събрание, или се отива на избори, заключи Костадинов. “Друг вид за нас, с изключение на Петър Петров, не съществува ”, добави той.

Днес “Възраждане " ще внесе закон съгласно който, всяка медия, която получава финансиране от чужбина, би трябвало да се заявява като задграничен сътрудник, а не да се показва като самостоятелна медия. “Тези медии са сътрудници за непознато въздействие. Те показват непозната позиция. Не желая тези медии да ми показват американската позиция като българска ”, сподели още Костадинов.
Целия диалог гледайте във видеото.

 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР