Следват поредните излишни избори. От две години сме в едно

...
Следват поредните излишни избори. От две години сме в едно
Коментари Харесай

Веска Ненчева: Нов председател на БСП ще изберем, когато на настоящия му свърши мандатът

Следват следващите непотребни избори. От две години сме в едно непродуктивно дежа вю. Желанието за консенсус и съгласие липсва в цялата политическа атмосфера. Заявките за нови леви партийни планове са мъртвородени.

Това сподели пред Нова нюз Веска Ненчева, народен представител от Българска социалистическа партия.

По думите ѝ Българска социалистическа партия е най-демократичната партия и би разрешила на всеки напуснал да се върне, в случай че изиска.

" Нов ръководител ще изберем, когато на сегашния му свърши мандатът. Никоя институция не трябва да се меси в живота на Българска социалистическа партия, по този начин както ние не го вършим. Малко допълнително идва рецензията от външни лица. Трябва да си зададем въпроса за какво е тази мощна офанзива. Говореше се, че ще държим мандата, само че ние го върнахме и не го използвахме като хипотеза за опазване на нашия водач. Атаките против нас са упорити и устойчиви ", уточни тя.

Според нея всички са съсредоточени върху протичащото се в Българска социалистическа партия. " Нашата резистентност и поредност е съображение да се замислим за офанзивите против нас. Това ни нанася вреди ", показа Ненчева.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР