Следващото заседание на временната комисия за разследване на сделката за

...
Следващото заседание на временната комисия за разследване на сделката за
Коментари Харесай

Политически спор: Трябва ли да има лов на вещици заради сделката с ЧЕЗ и ужасната рационалност на БСП

" Следващото съвещание на краткотрайната комисия за следствие на договорката за ЧЕЗ ще бъде по-успешно. Вчера установихме единствено правила на работа. От ГЕРБ се съгласихме на тази комисия освен поради нашия принцип, само че и заради изразения принцип от страна на Българска социалистическа партия. Щом Българска социалистическа партия имат някаква информация, дано да я изяснят. Нека Българска социалистическа партия водят събитията и да дават отговор на хората, при тях рационалността е ужасна ". Това съобщи Валентин Николов, депутат от ГЕРБ в утринния блок на Българска национална телевизия.

Припомняме, че краткотрайната комисия бе основана, с цел да обясни проблема към договорката за ЧЕЗ.

" ЧЕЗ е една спекулация развила се в страната на тарикатите. Всеки ден излизат нови неща за договорката. Комисията би трябвало да гледа голям брой неща. В момента пътища водят към Министерски съвет. По тезата на ГЕРБ, България би трябвало да стане и да си тръгне от договорката ", сподели Атанас Костадинов, народен представител от Българска социалистическа партия.

" Не мисля че би трябвало да вършим лов на вещици на Гинка Върбакова. Има огромен публичен интерес. Трябва да наредим на службите да работят с чешкото сдружение и служби, с цел да се види те дали имат информация ", добави Александър Сабанов от Вътрешна македонска революционна организация.

" Разговорът за ЧЕЗ би трябвало да е все по действителен. Какво в случай че Върбакова придобие ЧЕЗ, какво ще се случи. Няма държавно управление, което да наложи правила на „ Инерком “. Питаме дали ЧЕЗ няма да изпадне в колапс. Българска социалистическа партия обявиха, че краткотрайната комисия за следствие на договорката за ЧЕЗ е безсмислена за тях. КЕВР има задоволително пълномощия, с цел да следи работата на ЧЕЗ ", приключи Пламен Христов, народен представител от Воля.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР