Следващото редовно заседание на правителството ще бъде на 28 декември

...
Следващото редовно заседание на правителството ще бъде на 28 декември
Коментари Харесай

Следващото редовно заседание на правителството ще бъде на 28 декември

Следващото постоянно съвещание на държавното управление ще бъде на 28 декември от 10.00 ч., оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет, цитира ДАРИК.

В предварителния дневен ред е план на разпореждане за изменение и допълнение на разпореждане номер 157 на Министерски съвет от 2013 година са основаване на Съвет по децентрализация на държавното ръководство, план за предписание за формиране на еднолично сдружение с лимитирана отговорност с държавно присъединяване в капитала - " Водоснабдяване и канализационни услуги " ЕООД - Пазарджик, план на решение за предоставяне на единодушие за продажба на недвижими парцели, благосъстоятелност на " Български пощи " ЕАД - София.

Предвижда се да бъдат разисквани още планове на решение за предоставяне на единодушие на разкриване на консулство на Република Казахстан в България, ръководено от почетно /нещатно/ консулско длъжностно лице, със седалище във Варна.

В дневния ред е и план на решение за приемане на отправено от концесионера предложение за изменение и допълнение на контракта за даване на концесия с предмет изключително право на прилагане върху подземни благосъстояния посредством рандеман на пясък от обект-кариера за рандеман на пясък м. Лозята, землището на с.Калиманци, община Суворово, област Варна, подписан на 24 септември 2003 година, както и план на разпореждане за изменение на наредбата за трудовата брошура и трудовия стаж, призната с разпореждане на Министерски съвет от 1993 г.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР