-Следващото издание на ECOBEST Challenge е планирано да се проведе

...
-Следващото издание на ECOBEST Challenge е планирано да се проведе
Коментари Харесай

AUTOBEST ОТПРАЗНУВА 21-ВОТО ИЗДАНИЕ НА GALA НАГРАДИТЕ СИ В СТРАСБУРГ

-Следващото издание на ECOBEST Challenge е планувано да се организира тази есен в Болоня, Италия;
-Новият Think Tank, наименуван The Future is Here, воден от именития Франк Стивънсън, беше публично стартиран;
-AUTOBEST Gala 2023 ще се организира в Нидерландия, като датата ще бъде оповестена по-късно.

21-тото издание на церемония премиите AUTOBEST се организира през вчерашния ден, 9 юни, в Кирвилер, малко селце покрай Страсбург, Франция, в Palais Royal. Една от най-известните музикални зали в Европа, впечатляващият Palais Royal се класира в ТОП 3 на френските кабаре, споделяйки подиума с Лидо и Мулен Руж.

Дан Вардие, създател и ръководител на AUTOBEST сподели: „ Тази година постигнахме ново равнище на концепцията за значимото събитие. Ние сме пионери на сюжета „ Гала-изненада “, като никой не знаеше къде е Gala-та... Ние също по този начин замислихме обединение сред френското кабаре и церемония на AUTOBEST Awards. Резултатът е неповторимо шоу, мултикултурно, мултисензорно прекарване, което нарекохме `AUTOBEST Cabaret`. Известни сме с това, че всяка година имаме неповторим сюжет за нашата церемония. Но тази година отидохме доста по-дълбоко в традицията си. Това беше с помощта на невероятното съдействие, което имахме с нашите другари в Palais Royal.`

На сцената, получавайки върховото европейско самопризнание, Best Buy Car на Европа за 100% електрическата Dacia Spring, Дени Ле Вот, основен изпълнителен шеф на Dacia, сподели: „ От лансирането си, Dacia Spring е голям триумф. Бихме желали да благодарим на AUTOBEST за тази премия за най-хубава покупка на автомобил на Европа за 2022 година, която удостоверява апетита на клиентите към нашите модели. Dacia Spring прави електрическите транспортни средства налични за всички с ненадминатата си цена и атрактивният си авантюристичен тип. Накратко, със SPRING, Dacia демократизира електрическата подвижност. ”

По време на GALA-та, AUTOBEST разгласи проекта за развиване на план ECOBEST Challenge. След миналогодишното извънредно сполучливо издание, тази година то ще се организира в Болоня, Италия, през есента, като ще има повече измервания на по-популярни европейски електрически автомобили за даване на по-смислени, основни и безпристрастни оценки на европейските консуматори.

AUTOBEST също по този начин разгласи началото на новия Think Tank, наименуван `The Future is Here`, управителен от именития Франк Стивънсън, горделив член на Залата на славата на DESIGNBEST.

Това е нова световна самодейност за разглеждане на бъдещето на подвижността, както се вижда при концептуалните коли. Членовете на Think Tank към този момент започнаха да проучват най-новите концепции и да правят оценка какъв брой от тях в действителност идват със смислени, реалистични, потребни и устойчиви технологии, материали, дизайнерски и индустриални оферти. Най-добрият концептуален автомобил от тази мултиперспектива ще завоюва световно неповторимата премия „ Бъдещето е тук “. Това е част от нова линия от награди– дружно с премията „ A Star is born “, които не са директно свързани с нормалните награди, раздавани по време на AUTOBEST GALA.

Другите награди, които бяха връчени по време на церемонията:

MANBEST 2022: Мате Римац
Г-н Мате Римац, създател на Rimac Group, сподели: „ Благодаря на журито от специалисти на AUTOBEST за тази премия. Истинска чест е да бъда признат в Зала на славата, която включва някои от най-впечатляващите фигури в най-новата история на автомобилната промишленост. Но не мога да взема цялата заслуга за триумфа на Rimac Group. Вече имаме 1500 души, работещи в осем местоположения в Европа, които оказват помощ за развиването на бъдещето на Bugatti Rimac, както и на модерните акумулатори, мотори, инвертори и програмен продукт, които ще оказват помощ за развиването на електрифицираните коли на бъдещето. И има още доста неща, които ще дойдат от Rimac Group. ”

ECOBEST 2022: Renault Megane E-Tech
Г-н Жан-Пол Драй, основен инженер C-Segment Electric Vehicles, съобщи: „ Развълнувани сме да получим премията ECOBEST с Megane E-Tech Еlectric. Това е първият автомобил на Renaulution и въплъщава повторното завземане на C-сегмента за Renault. Нашата новаторска платформа CMF-EV носи нови технологии, предоставяйки на Megane неповторимо наслаждение от шофирането, най-съвременна съгласуваност с Гугъл Automotive Services в композиция със страхотният шир на интериора. Благодарение на нашия опит с електрическите автомобили и водачество в Европа, Megane се причислява към мощната линия, формирана от Twingo E-Tech Electric и бестселъра ZOE. Megane получи топло посрещане от нашите клиенти, като към този момент регистрирахме повече от 15 000 сигурни поръчки. ”

SAFETYBEST 2022: Isuzu D-Max
Г-н Мицуаки Хошино, ръководещ шеф, основен изпълнителен шеф на Isuzu Motors International Operations (Europe) GmbH съобщи: „ От името на Isuzu и всички, които работят за нашия D-MAX, за мен е чест да изразя нашата признателност, че получих толкоз значима премия, SAFETYBEST 2022. Тази премия е самопризнание за сигурността и ние сме откровено признателни, че AUTOBEST оцени нашите 5 звезди в Euro NCAP. Излишно е да споделям, че сигурността е един от най-важните фактори на автомобилната промишленост и Isuzu ще продължи напъните си за по-висока сигурност освен на лидера, само че и на обществото. ”

COMPANYBEST 2022: Pininfarina S.p.A
„ Много сме горди с тази премия, която отличава нашите достижения и удостоверява, че сме интернационален пример за автомобилния свят. Наградата потвърждава упоритата работа и пристрастеността на членовете на нашия екип, нашата резистентност към компликации и нови провокации и най-важното, нашата подготвеност да се развиваме непрестанно, с цел да предлагаме на клиентите съвременни дизайнерски услуги и артикули “, съобщи Силвио Ангори, изпълнителен шеф на Pininfarina.

SMARTBEST 2022: Mercedes-Benz MBUX Hyperscreen
Г-н Майкъл Клингер, началник на MBUX UI Software, съобщи по време на AUTOBEST Gala 2022, че е горделив да съставлява световния екип пред публиката. Той добави, че първата противоположна връзка от клиентите на EQS и EQE разкрива афинитет към опростения и образован нов потребителски интерфейс и че се надява да види този тип коли в моторните спортове в бъдеще.

SPORTBEST 2022: Алехандро Агаг, създател на ABB FIA Formula E World Championship и Extreme E
Алехандро Агаг, създател и основен изпълнителен шеф на Extreme E и създател и ръководител на FIA Formula E & E1 Series съобщи: „ За мен е чест да получа премията SPORTBEST 2022 и бих желал да благодаря на AUTOBEST за тази привилегия. Още през 2011 година, когато за първи път ми хрумна концепцията за Formula Е дружно с президента на ФИА Жан Тод, нямах визия за мащаба и въздействието, което ще има. Сега в своя осми сезон и най-бързо развиващият се моторен спорт в света, ние сме във фантастична позиция да продължим да развиваме спорта и да предоставяме невероятни надпревари за почитателите. С раждането на Extreme E, който се концентрира върху въздействието върху околната среда от изменението на климата и офроуд надпреварите, демонстрира, че хората в действителност обичат да гледат електрически надпревари, които имат цел. Твърдо имам вяра, че и двата шампионата имат и ще продължат да доставят новаторски решения за бъдещето на подвижността. ”

DESIGNBEST 2022: Валтер де Силва
Г-н Валтер де Силва за жалост не можа да взе участие в AUTOBEST Gala 2022, само че той ни изпрати изказване: „ Тази влиятелна премия е доказателство, че една продължителна кариера като моята и на доста от моите сътрудници доста способстваха за непрекъснатото и неудържимо културно, обществено и икономическо еволюиране на света. Уверен съм, че за следващ път, дизайнерите ще бъдат на предната линия на тези промени. Ние сме и ще бъдем подготвени да дадем естетически отговори на новите условия на обществото. В последна сметка би трябвало да се оставим да бъдем водени от фантазиите и по-специално от търсенето на красивото. Всъщност, от търсенето на същността на хубостта. Това, което произтича от композиция сред разсъдък и усеща. Това, което в един автомобил сплотява продуктивност, аеродинамика и грациозност, с цел да подсигурява същинска еднаквост на всички коли, които желаеме да проектираме в бъдеще. ”

AUTOBEST отличи на сцената господин Пиер Майер, индивидът зад Royal Palace в Кирвилер и Мирей Дартус, шеф на конгресното бюро в Страсбург.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР