Следващият продукт, който завладя TikTok, можем лесно да пресъздадем у

...
Следващият продукт, който завладя TikTok, можем лесно да пресъздадем у
Коментари Харесай

Новият трик от TikTok за красива кожа, който всъщност работи

Следващият артикул, който завладя TikTok, можем елементарно да пресъздадем вкъщи и евентуално доста от вас към този момент са го правили.

Новият тренд за грижа за хубостта в действителност напълно не е нов – прочут е на доста от феновете на DIY процедурите и попада измежду домашните хитринки, които дамите си предават през поколенията.

Става дума за студените лечения с лед, които понижат подпухването в лицето и разсънват внезапно кожата. Не са малко хората, които към този момент са опитвали, да обогатят леда с няколко резена краставица, лимон или гел от алое вера – все естествени съставки, за които знаем, че се отразяват позитивно на кожата.

Сега в TikTok стана известен артикул, който улеснява този развой, като оформя леда в комфортна за прилагане форма, сходна на типичните масажори за лице.

Дали концепцията е готина? Да. Дали не можем да реализираме същия резултат и без продукта? Със сигурност.

Работи ли новият трик, по който интернет полудя – морска вода против акне?

Все отново измежду всички странни трендове, които TikTok е родил до в този момент, тази е измежду най-хубавите. Дори и да не си закупим този артикул особено, той може да ни подсети, че към нас имаме доста начини, с които можем да подобрим положението на кожата си и с малко знания по тематиката можем да си спестим доста пари от непотребни артикули за разкрасяване.

Черпим с няколко такива хитри DIY хрумвания:

Домашна терапия почиства и успокоява скалпа

Грижата за хубостта през лятото в кухнята ти

Домашен лосион за тяло – три предписания от кожен лекар

Домашен еликсир за устни

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР