Следващата звезда на отбора на Великобритания в супер тежка категория

...
Следващата звезда на отбора на Великобритания в супер тежка категория
Коментари Харесай

Запознайте се с A* ученика на отбора на Великобритания, който иска да разруши боксовия стереотип „от дрипи до богатство“ на Олимпийските игри в Париж

Следващата звезда на тима на Англия в супер тежка категория Делишъс Ори желае да унищожи стандарта на бокса „ от дрипи до благосъстояние “.

Роден в Москва с татко нигериец и майка рускиня, фамилията на Ори се реалокира в Лондон, с цел да избяга от расизма и да търси по-добър живот, когато той е на седем. Това е забележителна предистория, само че боксът не прекатурна живота на Ори – нито го защищити от проблеми.

„ Както аз го виждам, не е нужно да си недодялан, с цел да станеш първенец ”, споделя Ори, който е A* студент на A-Level и има първокласна тапия с отличие по бизнес и мениджмънт.

„ В бокса не е нужно да идвате от среда, в която ти си непокорен в учебно заведение и не можеш да внимаваш, тъй като аз не бях подобен човек. Понякога би трябвало да стискаш зъби и да се бориш, само че аз се пробвам да прокарам посланието, че стига да си предан и фокусиран, можеш да постигнеш страхотни неща в този спорт. “

Всеки английски боксьор в супер тежка категория, който се е състезавал на Олимпи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР