Следващата зима няма как да не дойде. Затова отново ще

...
Следващата зима няма как да не дойде. Затова отново ще
Коментари Харесай

Hankook предлага нови зимни гуми

Следващата зима няма по какъв начин да не пристигна. Затова още веднъж ще са ни нужни къси спирачни пътища на заснежените пътища и положително ръководство на заледените и мокри настилки. Новият Hankook Winter i cept RS3 би трябвало да предложи още повече сигурност за всички елементарни компактни модели и компактни SUV коли.

Използвайки нови микро ръбове, разработчиците съумяха да усилят региона на раменете на Winter i cept RS3 спрямо предшественика i cept RS2, като по този метод усъвършенстваха както сцеплението, по този начин и страничната опора при завиване на сняг. Новият извърнат V профил и новите 3D ламели също по този начин обезпечават по-стабилно прекъсване и по-къс спирачен път на заснежени пътища.

Разработчиците на Hankook са подобрили твърдостта на профила за повече сигурност при заледени пътища. Вътрешните проби демонстрират, че блоковете на протектора са по-твърди с един % хоризонтално и три % отвесно спрямо Winter i cept RS2.

В допълнение към необятните V-образни профилни канали, обособените блокове на повърхността са пресечени и от дребни канали. Това разрешава на водата да се оттича бързо и рискът от аквапланинг е доста понижен. Новоизползваната, припокриваща се W шарка на протектора също поддържа този резултат и по този метод разрешава по-добро ръководство при дъжд, съгласно производителя.

Нова примес от материали, основана на естествени смоли, съумява да понижи износването и в това време да усили спирачния резултат. Следователно Winter i cept RS3 разрешава до седем % по-къс спирачен път на мокри пътища и към момента предлага до 10 % повече пробег от своя предходник. Новата примес от материали също по този начин обезпечава усъвършенствана връзка сред гумата и пътя, което понижава приплъзването и също по този начин усилва пробега.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР