Следващата седмица ще ваксинираме доброволци с срещу COVID-19, разработена в

...
Следващата седмица ще ваксинираме доброволци с срещу COVID-19, разработена в
Коментари Харесай

Ваксинират доброволци с турска ваксина срещу коронавирус

" Следващата седмица ще имунизираме доброволци с против COVID-19, създадена в " , заяви здравният министър на страната Фахреттин Коджа по време на конференция, написа БГНЕС. Поставянето на над 39 000 000 дози ваксини за по-малко от шест месеца не е дребен героизъм за страна с повече от 83 000 000 души население.

Този месец в страната би трябвало да дойдат още ваксини на Pfizer/BioNTech. Властите се стремят да предизвикват имунизацията измежду по-широките маси и обмислят въвеждане на ограничавания за тези, които не се имунизират. Коджа заяви за 5 904 нови случая на ковид, в това число 509 приети в болница в цялата страна през последните 24 часа.
 Турция и Гърция взаимно признават имунизационните си документи Турция и Гърция взаимно признават имунизационните си документи
Турция и Гърция се договориха да признаят взаимно имунизационните си документи, оповестиха външните министри на двете страни. " Споразу...

Общият брой на случаите в Турция в този момент надвишава 5,35 милиона, до момента в който броят на починалите в цялата страна доближи 49 012 с 62 нови смъртни случая за последното денонощие. Последните данни демонстрират, че броят на пациентите с COVID-19 в интензивни отделения е 860.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР