Следващата седмица представители на ГЕРБ ще се срещнат и ще

...
Следващата седмица представители на ГЕРБ ще се срещнат и ще
Коментари Харесай

Среща ГЕРБ-СДС – ПП

Следващата седмица представители на ГЕРБ ще се срещнат и ще договарят с представители на „ Продължаваме промяната “ (ПП). Разговорът ще бъде обществен и пред камерите,  разгласи пред Нова телевизия Росен Плевнелиев, президент на България в интервала 2012 – 2017 година

Той и някогашният министър на външните работи Соломон Паси са част от така наречен контактна група, която организира диалози с парламентарните групи на ГЕРБ-СДС, „ Български напредък “ и Движение за права и свободи в опит да се откри консенсус в границите на 48-ото Народно заседание.

По думите на Росен Плевнелиев, в срещата няма да взе участие водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Партията ще се съставлява от Томислав Дончев, а „ Продължаваме промяната “ – от Кирил Петков и Асен Василев.

„ Г-н Борисов няма да участва, още е рано за лидерска среща, само че да вземем за пример от страна на ГЕРБ ще взе участие господин Томислав Дончев, а от страна на „ Продължаваме промяната “ и двамата водачи, плюс екипи на двете политически партии. Контактната група няма да участва там, само че двете политически партии стартират да си приказват, което ние намираме за извънредно положително “, сподели Плевнелиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР