Следващата роля на Манди Мур? Тази на майка!Актрисата, позната от

...
Следващата роля на Манди Мур? Тази на майка!Актрисата, позната от
Коментари Харесай

Манди Мур е бременна - slava.bg

Следващата роля на Манди Мур? Тази на майка!

Актрисата, позната от сериала „ Това сме ние “, е бременна. Новината удостовери самата тя с обява в Instagram. Това ще е първо дете за Мур и брачна половинка ѝ Тейлър Голдсмит. Двамата се срещнаха през 2016 година, сгодиха се година по-късно и през 2018-а минаха под венчилото.

„ Момченцето Голдсмит ще се появи на бял свят в първите месеци на 2021 година “, написа Мур в обществените мрежи, разкривайки и пола на бебето. Актрисата, която неотдавна пусна и седмия си студиен албум, е в светлината на прожекторите още от тийнейджърските си години. През последните години може да я гледаме като Ребека Пийрсън в сериала „ Това сме ние “.

През 2017 година звездата приказва за ролята си на майка на тризнаци. „ Бях се тормозила дали ще мога да пресъздам майчинския инстинкт, защото към момента нямам деца. Но да бъда част от този план, в действителност ме кара да се замисля за семейство “, споделя тя пред E!News. Мур прибавя, че желае да има деца по-скоро.

Най-накрая този миг настъпи за нея. Щастливата вест за бременността предшества и втората годишнина от сватбата на актрисата. „ Той ме кара да се разтопявам. Не мога да си показва по-добър сътрудник “, споделя тя за брачна половинка си. Манди признава, че Голдсмит ще бъде необикновен татко, който няма да се тормози да сменя пелени и да се грижи за децата.

Честито на бъдещите родители.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР