Следващата година България ще влезе в Шенгенското пространство, работейки с

...
Следващата година България ще влезе в Шенгенското пространство, работейки с
Коментари Харесай

Румен Радев обеща от Брюксел, че България ще е в Шенген догодина

Следващата година България ще влезе в Шенгенското пространство, работейки с Нидерландия и Австрия, това съобщи от Брйксел предизентът Румен Радем. Той изясни, че дружно президента на Румъния ще повдигне още веднъж въпроса за Шенген. " За доста хора приемането в Шенген звучи нереално, само че той е значим за развиването на страната ни. Това е битка за нашето достолепие, тъй като България постоянно е била неразделна част от културно-историческото развиване на Европа. Крайно време е да заемем полагащото ни се почтено и равноправно място в европейското семейство ”, акцентира българския държавен глава.

Редно е и втората политическа мощ да получи в допълнение време за договаряния за сформиране на кабинет. Това разгласи президентът Румен Радев, който е на срещата на върха на водачите от Европейски Съюз в Брюксел, представен от Нова телевизия.

" Всеки опит за сформиране на кабинет би трябвало да бъде насърчаван. Първата политическа мощ получи в допълнение време за тези старания. Редно е и втората политическа мощ да има някакво в допълнение време за договаряния ", уточни президентът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР