Следобедното слънце все още грее, но нещо страшно приближава София,

...
Следобедното слънце все още грее, но нещо страшно приближава София,
Коментари Харесай

Слънце пече, но нещо страшно идва

Следобедното слънце към момента грее, само че нещо ужасно доближава София, видя кореспондент на Sofia24.bg . Небето притъмня и се чуват гръмотевици.

Припомняме, че от Национален институт по метеорология и хидрология предизвестиха, че на доста места през днешния ден ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Има условия за градушки и местни интензивни дъждове, основно в планинските региони.

Прогнозата за на следващия ден:

Сутринта ще бъде слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста, над планинските региони в западната половина от страната и купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще превали временен дъжд. Ще духа слаб, в Източна България и Дунавската низина, до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 32° и 37°, в София – към 32°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд над масивите от западната половина на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра - към 17°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 26° и 30°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР