Новата Мис Колумбия - Даниела Толоса, която бе избрана за

...
Новата Мис Колумбия - Даниела Толоса, която бе избрана за
Коментари Харесай

Тя е тежала 106 кг, но отслабна и спечели Мис Колумбия

Новата " Мис Колумбия " - Даниела Толоса, която бе определена за купата преди броени дни, раздруса обществените мрежи с персоналната си история, трансформирайки се в образец и ентусиазъм за доста дами по света.

В откровена изповед пред почитателите си 30-годишната хубавица, която ще показа родината си на състезанието " Мис Вселена " в Мексико през ноември, споделя, че в миналото е тежала над 100 кг. Когато един ден кантарът се спрял на стряскащата цифра от 106 кг, тя се амбицирала и подхванала първи стъпки към борбата си с наднорменото тегло.

Даниела била единствено на 10 години, когато изгубила татко си, споделя тя в изявление за локалния канал RCN. Именно след тази тежка загуба тя почнала да яде непрестанно.

Така на 22-годишна възраст към този момент тежала 106 кг. Тогава взела безапелационното решение да се подложи на интервенция, след което подхванала съществени ограничения да промени външния си тип.

Красавицата, която е правист по обучение, споделя и претекстовете си да завоюва короната в Мексико. " Тук съм, с цел да ви припомня за привилегията да притежавате тялото си, да почитате процесите си, да се чувствате абсолютно горди от това, което имате през днешния ден, и че продължавате по пътя към най-хубавата версия на себе си.

Казвам ви да вярвате в себе си, да вярвате в задачите си, в фантазиите си. Защото в никакъв случай не съм си представяла, че ще стана Мис Колумбия ", казава тя пред медията, мотивирайки хората да не се отхвърлят от фантазиите си.

Признава, че битката с килограмите ѝ е коствала доста ограничения, неизменност и воля, само че и че всяко усърдие, положено от нея, си е заслужавало напъните. С постигнатата си фантазия Даниела Толоса е доказателство, че не съществуват спънки пред човешкия дух.

Посланието на Даниела към всички тези, които страдат от сходен на нейния проблем, е, че стига да желаеш нещо доста мощно, няма нищо, което да те спре по пътя към фантазията, написа woman.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР