СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В
Коментари Харесай

Младен Маринов: Намереното тяло отговаря на описанието на Росен Ангелов, чакаме експертиза да потвърди

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

Полицаи откриха тяло на мъж в изоставена къща в село Луково, мъжът се е самоубил. По първични данни откритото лице дава отговор на описанието на Росен Ангелов. Това стана ясно на ексклузивен брифинг, даден от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

 
" Планирахме широкомащабна интервенция в региона, където имаше данни, че е живеел Росен Ангелов. Блокирахме допустимо по-голям регион, с цел да може той да бъде притиснат и да не се придвижва свободно. В рамките на тази обсада извършвахме претършуване дом по дом в региона, както и в цялата вилна зона на Луково. В интервенцията участваха сили на Българската войска, на Министерство на вътрешните работи, на военна полиция ", заключи дейностите на полицията комисар Маринов.

" Около 14.00 ч. през днешния ден при следващото претършуване на изоставена къща, е открито тялото на мъж, който по възраст и изложение дава отговор на търсеното лице. Държал е револвер в ръката си. На пръв взор се вижда, че е имал огнестрелна рана в слепоочието, все още не можем да кажем по кое време е настъпила гибелта ", съобщи Маринов.

Тялото е намерено в остаряла изоставена сграда, с разрушени порти и прозорци е открито тялото, посочи още той.
 
" Може да се допуска, че е лицето, което търсям, само че експертизите би трябвало да го потвърдят. Разследването по шесторното ликвидиране продължава. Работим по посока на претекстовете на жестокото закононарушение ", сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

дарик

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР