Следете четири имена до края на вечерта, очакват се изненади

...
Следете четири имена до края на вечерта, очакват се изненади
Коментари Харесай

Кои могат да пренаредят листата си, първи резултати за 2 МИР Бургас

Следете четири имена до края на вечерта, чакат се изненади

Шестият в „ ПП-ДБ “ за област Бургас Димитър Найденов прави възторг с преференциите и към този миг е получил персонално 14,43 % от гласовете за листата си, сподели инспекция на Флагман.бг. Данните са при 12 % броене на протоколите в Районната изборна комисия.

Коректно е да се заяви, че става въпрос най-вече за градски секции – от ж.к. “Лазур “, ж.к. “Възраждане “ и ЦГЧ, където Найденов има поддръжка поради персоналната си акция, която направи в последния месец. Ако резервира този тренд сигурно ще пренареди листата и ще се изстреля на втора позиция, а в случай че това се случи, ще прати в „ запаса “ Христо Симеонов, който е четвърти в бургаската листа на ПП-ДБ.

Друго забавно име, което набира скорост, както Флагман.бг предвижда е адм.директор на болница „ Сърце и мозък “ доктор Лидия Стефанова, която е спечелила 5,3 % от гласовете за ГЕРБ-СДС. За да задейства разбъркването на листата ще й трябват най-малко 7 % преференции.

Тодор Байчев от Българска социалистическа партия е на границата – с 6,7 %, а още не са обработени гласовете от Карнобат, където обичайно получава сериозна поддръжка. Още от в този момент може да се планува, че в случай че Българска социалистическа партия вкара втори човек в Бургас, то това ще бъде тъкмо Байчев.

Има и още едно име, което ще следим с интерес довечера. Това е Звезделина Каравелова от Политическа партия „ Възраждане “. За някои е спорна фигура, други я подценяват, само че е реалност, че тя съумява да генерира поддръжка за кандидатурата си и към този момент е с 5,1 % персонални преференции. А още не са постъпили гласовете от родния й Несебър. Политическа партия „ Възраждане “ се обрисува да завоюват два мандата в Бургаска област и вторият може да отиде при Звезделина Каравелова, а не в общинския ръководител Борис Аладжов.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР