След зрелището, което Манчестър Сити и Ливърпул ни предложиха преди

...
След зрелището, което Манчестър Сити и Ливърпул ни предложиха преди
Коментари Харесай

Съставите на Манчестър Сити и Ливърпул, Клоп и Гуардиола са направили по седем промени

След зрелището, което Манчестър Сити и Ливърпул ни предложиха преди седмица на „ Етихад Стейдиъм “, през днешния ден огромните противници излизат още веднъж един против различен, само че в полуфинал за ФА Къп. Победителят ще спори за трофея с Челси или Кристъл Палас, които играят на следващия ден в другия полуфинал.

Манчестър Сити отстрани Суиндън Таун, Фулъм, Питърбро и Саутхамптън, с цел да стигне до полуфиналите, където отпадаше непроменяемо в последните две издания на шампионата. Ливърпул пък продължава борбата за четирите трофея, които тимът на Юрген Клоп към момента може да завоюва. Мърсисайдци отстраниха Шрюсбъри Таун, Кардиф Сити, Норич Сити и Нотингам Форест по пътя си към „ Уембли “. Това е първи полуфинал за „ алените “ във ФА Къп от сезон 2014/15.

Ливърпул е в серия от седем следващи срещи без загуба във всички шампионати, само че пък няма триумф против Манчестър Сити в последните пет срещи.

Пеп Гуардиола е направил седем корекции. Контузеният е на пейката, а, който също получи контузия против, е отвън групата. стартира на вратата на първенците.,, Фернадиньо,, и също стартират.

Юрген Клоп също е направил седем промени от мача с през седмицата. Трент Александър-Арнолд, и се завръщат в отбрана, а и заемат нормалните си места в халфовата линия. и започват в офанзива дружно с Луис Даис, който резервира мястото си.

Манчестър Сити: Стефен, Кансело, Стоунс, Аке, Зинченко, Фернандиньо, Б. Силва, Фоудън, Грийлиш, Жезус, Стърлинг

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Робъртсън, Фабиньо, Тиаго, Кейта, Диас, Мане, Салах
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР