След заслужена лятна почивка от 5 септември водещият Михаил Билалов

...
След заслужена лятна почивка от 5 септември водещият Михаил Билалов
Коментари Харесай

Стани богат“ раздаде над 40 000 лв. за седмица

След заслужена лятна отмора от 5 септември водещият Михаил Билалов и участниците в именитата телевизионна игра „ Стани богат “ са подготвени да споделят познания. Още в първата седмица от завръщането си в ефира, обичаното предаване на милиони по света ще впечатли феновете си с забавни участници с разнороден набор от познания и умения и нови въпроси, с които всеки пред екрана да тества общата си просвета.

Първите участници, които ще седнат в „ стола на знанието “, ще покажат забележителни познания и ще се показват повече от почтено. Още в първия епизод двама души с лекост ще стигнат до едно от най-високите равнища в играта. Това са програмен шеф на радио и любителка на високите скорости, която остава непоклатима под напрежението, и политолог с разнородни ползи и знания, които включват ориенталистика, балканистика, право и публицистика. В идващите дни против Михаил Билалов ще седнат водолаз, който свири на гайда, гледа на карти и се учи самичък на португалски език и доктор, който ще грабне с лекост една от най-високите суми за седмицата – 20 000 лева Достойно в първите издания от новия сезон се показват и останалите играчи, които впечатляват с необятните си ползи, занимания и професионални достижения.

Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с огромната премия от 100 хиляди лв., ще означи старта на своя втори сезон в ефира на bTV с една неповторима среща. Първият в историята изобретателен продуцент на “Стани богат ” - Колман Хътчисън ще бъде извънреден посетител на Светослав Иванов на 4 септември в „ 120 минути “. Хътчинсън е живата история на международния формат. В момента ирландецът е в България, с цел да съблюдава фотосите на сръбското издание на „ Стани богат “, които се осъществят у нас. За първия милионер, който побеждава играта, за най-голямата машинация в историята на шоуто и още доста секрети от кухнята, които провокират не по-малко страсти от самата игра. Интервюто е снимано в студиото на “Стани богат ” и приключва с въпрос за един милион, който водещият Светослав Иванов, който е бил сценарист на шоуто през далечната 2005 година, ще зададе на Колман Хътчисън.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР