След заповед на столичния кмет Йорданка Фандъкова за въвеждане на

...
След заповед на столичния кмет Йорданка Фандъкова за въвеждане на
Коментари Харесай

Въвеждат се драстични мерки по централните пазари

След заповед на столичния кмет Йорданка Фандъкова за въвеждане на спомагателни противоепидемични ограничения за битка с коронаривуса изпълнителният шеф на " Пазари Възраждане " Драгомир Димитров издаде свое предписание за по-строги правила за територията на Женския пазар и пазар " Димитър Петков ".

Мерките, въведени при започване на изключителното състояние, бяха ефикасни в по-студеното време. Със стоплянето посетителите на пазарите се усилиха и сме принудени да предприемем по-строги дейности, изясни пред Радио София Драгомир Димитров.

От през вчерашния ден картината на Женския пазар е внезапно изменена. Има ограда и контролно-пропусквателен пункт за влизане и за излизане, въведено е и еднопосочно придвижване. Служители с радиостанции управляват потока от хора. Пускат се 70-80 посетителя сред 160 сергии.

Търговците, наематели в зеленчуковата част на Женския пазар, към този момент са задължени да носят защитни маски и ръкавици и да дезинфекцират работното си пространство непрекъснато. Ако не съблюдават това условие на общинското дружество, което стопанисва комерсиалните площи, ще се приключват договорите им за наем.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР