След всяка една нова връзка идва моментът, в които трябва

...
След всяка една нова връзка идва моментът, в които трябва
Коментари Харесай

Как да разберете, че сте готови за нова връзка

След всяка една нова връзка идва моментът, в които би трябвало да се запитате дали сте подготвени за нещо ново и дали изцяло сте не запомнили предходния човек до вас. В доста случаи се вършат съпоставения сред настоящия и някогашните сътрудници, което пречи на актуалната ви връзка и може да провали опитите ви за нещо ново. Има разнообразни въпроси, които би трябвало да си зададете,преди да предприемете нещо ново. Отговорите им ще ви покажат на какъв стадий се намирате вие и време ли е да потърсите по-успешното си бъдеще.

Въпроси по отношение на готовността ви за нова връзка.

Да бъдете част от здрава връзка изисква да сте повсеместен и здрав човек. Въпреки че е доста хубаво да имате сателит, значимо е да се чувствате удобно със себе си и с живота си, когато сте сами и преди да влезете в нова връзка. Ето няколко въпроса, които да ви оказват помощ да оцените готовността си за нови връзки.

Чувствам ли се мощна и правя оценка ли личната си еднаквост?

Получавам ли чувство за почитание от хора, с които излизам?

Познавам ли съставените елементи на една прочувствено умна връзка?

Знам ли по какъв начин да бъда здрав и прочувствено образован сътрудник?

Имам ли други неща, които се случват в живота ми, които са удовлетворяващи и възнаграждаващи или извозвам живота си към колегата си за запознанства?

Имам ли други интимни връзки?

Има ли нещо, от което се опасявам или заобикалям?

Имам ли държание, което е отвън надзор като пиянство, пушене, извършване на покупки, работа и така нататък?

Знам ли какво желая да извлека от дадена връзка?

Знам ли по какъв начин да бъда открит и пряк?

Освен това би трябвало да бъдете деликатни и при избора си на нов сътрудник, с цел да се чувствате щастлива и изцяло задоволена от своя избор. Задайте си тези въпроси за това по какъв начин вършиме избор в сътрудник и тогава ще бъдете улеснени в решението си.

Какво научих за изборите, които върша в сътрудниците?

Изглежда ли, че предпочитам един и същи вид хора или върша едни и същи неточности още веднъж и още веднъж, когато върша избор?

Често ли предпочитам сътрудници, които не се държат с почитание към мен?

Имам ли усложнения с привързаността?

Ясно ли съм определила какви характерности, качества и полезности са значими за мен в един сътрудник?

Търся ли да намеря нещо в някой различен, което нямам в себе си?

Загрижена ли съм повече дали другият човек е подобаващ за мен или не, в сравнение с дали аз съм подобаваща за него?

Знам ли, че не мога да трансформира другия човек?

Отговорите на тези въпроси ще ви разкрият дали в действителност сте подготвени да започнете съществени връзки с някого. Помнете обаче, че никоя връзка не свършва единствено поради единия от двамата сътрудници. Дори изборът да е бил неприятен, част от повода да стане подобен е обвързвана с хармонията сред вас и половинката ви. Погледнете деликатно по какъв начин сте се справяли със обстановките и методите, по които сте се отнасяли към някогашните си сътрудници. Това може да ви даде явен отговор по какъв начин протичат връзките във вашата връзка и какво е хубаво да измененията, с цел да желаете да имате по- сполучлив интервал с различен човек. Не си мислете, че вие не сте отговорни за нищо, а цялата виновност се крие във вашия сътрудник. Когато го осъзнаете, тогава ще може да изградите здрави връзки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР