След вчерашния инфарктен ден, оставил парламента без председател, все по-усилено

...
След вчерашния инфарктен ден, оставил парламента без председател, все по-усилено
Коментари Харесай

Народът излиза на улицата. Протестиращите от 2020 г. ще правят нова партия

След вчерашния инфарктен ден, оставил Народното събрание без ръководител, все по-усилено се загори за нова вълна от митинги. Липсата на диалогичност при множеството от партиите в новия парламент нажежава пристрастеностите в обществото до краен лимит и води след себе си необратими процеси.

Според източници на " Скандал " протестиращите през 2020 год. още веднъж са подготвени да залеят улиците на столицата гневни от политическата невъзможност в страната. Именно с помощта на вълната от митинги се родиха десетки нови политически обединения, а множеството излъгаха грубо гласоподавателите си, че са достоверната “промяна ”.
Партията на Слави Трифонов - Има Такъв Народ, “Изправи се БГ ” на Мая Манолова и не на последно място най-измамният от всички планове Политическа партия на Кирчо и Кокорчо обраха протесния избор няколко пъти без действително да покажат каквато и да е смяна, да не приказваме за нов морал.
Оказа се корупцията в последния постоянен кабинет е главната заварка на обединението Политическа партия, Демократична България, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия. Далавери с газа, експорт на оръжия и куп схеми лъснаха с цялостна мощ и разочероваха съществено “хората от улицата ”.
А вчерашната “блокада ” на работата на Народното събрание от “партиите на митинга ” напълно преля чашата. Тихомир Василев е едно от лицата на огромните митинги, точно неговото име се стопираха като лидер на новата протестна партия, наречена “Български Глас ”. Около себе си това придвижване сплотява разнообразни хора, някои били част от разнообразни партии, други не, само че всички със мощно въздействие по места.
Спрягано е и името на благоевградския народен представител Георги Попов, който няколко пъти излезе с сериозни постове във фейсбук срещу някогашните си съпартийци от Има Такъв Народ. Усилено се приказва, че Попов е отделил цели структури на Има Такъв Народ и ги е привлякъл в орбитата на новата групировка.

 Визуализация на изображенията
Особена е интензивността на някогашния народен представител в област Благоевград, където е провел редица срещи на политическа тема. Подобни срещи са организира и в множеството регионални градове. Интересно, че всички тези събития се случват след изборите, а не преди тях. Това приказва ясно, че новата групировка се готви да се възползва от създалата се обстановка в Народното събрание и да активизира цялата електорална маса, недоволна от последните събития.
Според наши източници във вчерашния ден се е провела инфарктна, няколко часова среща, на която е взето решение да се изчака и днешното съвещание на Народното събрание и при положение на нов неуспех за избор на ръководител, да бъде призован народен митинг на жълтите павета.
Изглежда, че на вратата ни чукат и нови избори и “поромяната ” следва да бъде съществено прекроена.

Екип на " Скандал "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР