След възхода на TikTok водещите социални мрежи не пропуснаха да

...
След възхода на TikTok водещите социални мрежи не пропуснаха да
Коментари Харесай

Новият рекламен канал на хоризонта

След възхода на TikTok водещите обществени мрежи не пропуснаха да основат свои лични принадлежности, сходни на приложението за къси видеа. Такава стъпка предприе и Instagram с добавката си Reels, която разрешава снимане и шерване на 15-секундни клипове онлайн. Няколко обстоятелството, споделени от платформата Influencer Marketing Hub, разкриват капацитета на Reels да се развие като сполучлив и работлив рекламен канал. Ето част от тях.

Reels навлиза на от ден на ден пазари

Експанзията на инструмента продължава, в това число в Европа, където стана наличен за Германия и Франция в края на юни. Интересна наклонност в Индия е, че след лансирането изтеглянията на Instagram са се нараснали с 800 хиляди до 7.8 млн. единствено в границите на един месец. Първоначално услугата бе тествана в Бразилия в края на ноември 2019 година.

Увеличава се е времето, което потребителите прекарват в Instagram

Потребителите в Индия възприемат добре новия инструмент, а времето им, прекарано в Instagram, се е нараснало с 3.5% след лансирането на Reels.

20 от 30 тима в НБА употребяват Reels

Според платформата Conviva две трети от тимовете на Националната баскетболна асоциация са разгласили най-малко едно видео в Reels от лансирането му в Съединени американски щати на 5 август.

Louis Vuitton събира приблизително по 7 млн. гледания

Модният колос показа внушителни резултати в платформата, имайки поради обстоятелството, че тя занапред навлиза и се развива на пазарите по света. Позитивна статистика споделят още марката за гримове Sephora, който събира приблизително 453 хиляди гледания, както и Red Bull със своите над 2.4 млн. гледания.

Junesixtyfive събира над 2.7 млн. гледания

Платформата въздейства удобно и на основателите на наличие. Модната инфлуенсърка с псевдоним junesixtyfive към този момент се радва на голяма гледаемост.

Reels е страхотна добавка за развиване на бранд сметките и колкото повече се създава, толкоз по-интересно ще става по какъв начин си сътрудничат марките и инфлуенсърите в нея. Ангажиранията се усилват занапред, тъй като потребителите получават това, което желаят – повече и повече визия за сметка на текстовото наличие.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР