След успешната и продуктивна 2017 година, Яница си пожелава тази

...
След успешната и продуктивна 2017 година, Яница си пожелава тази
Коментари Харесай

Горещата чалга фурия Яница разкри най-голямото си желание

След сполучливата и продуктивна 2017 година, Яница си пожелава тази година да й донесе още повече триумфи, срещи с почитателите и повече благоприятни условия за забавни планове, написа Planeta.tv. “Искам да надграждам – и във връзка с песните, и на клиповете. Старая се и давам доста сила, и се веселя че ми се получават нещата. Когато човек има вяра и почита себе си – тогава ти се получават нещата и жънеш триумф “, безапелационна е Яница.

Певицата признава, че е удовлетворена от приема на най-новата си ария - “Главната “. Заедно с дуетната си половинка Кристиана и с целия екип са се постарали да предложат нещо забавно и да изненадат феновете, тъй като има вяра, че рецептата за триумф е да бъдеш друг всякога. Затова този път са разнообразили и в музикално отношение посредством прибавянето не на типичните вокали за жанра, а на съветски вокали, които придават друг темперамент и мелодичност на песента.

Яница разкрива, че към този момент е стартирала работа по иден дует, само че към този момент той е в начален етап. Все отново издава, че има доста прекрасен текст, хубаво демо, което скоро ще запише. Вече стартира да обмисля и видеоклипа, с който ще бъде показана песента.

В диалога се визира и тематиката за обществената ангажираност на изпълнителите, а мотив е полемиката към Конвенцията на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието над дами и домашното принуждение. Яница признава, че самата тя няма изрично мнение по този въпрос, само че пък счита, че никога не би трябвало да се подценява сериозността на тематика като насилието над дамите и децата.

“Бих подкрепила сходна идея и бих направила подобен план, тъй като е хубаво да се приказва за тези неща, да се вземат нужните ограничения и самите ние, като общество, да си помогнем “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР