След успеха на пилотното издание на проекта Безплатни тренировки, както

...
След успеха на пилотното издание на проекта Безплатни тренировки, както
Коментари Харесай

БФС стимулира най-малките да се докоснат до магията на футбола

След триумфа на пилотното издание на плана " Безплатни тренировки ", както бе дадено, тази пролет още повече деца ще имат опцията да се допрян до магията на футбола. Grassroots самодейността " Безплатни тренировки " е част от програмата на БФС за развиване на всеобщ футбол #ХайдеДаРитаме и е ориентирана към момчета и девойки от 2 до 4 клас, които не са играли проведено или упражнявали в клуб.

Въвеждащото образование по футбол целящо запознаването на децата с най-популярния спорт у нас ще започва на 15 март и ще продължи 3 месеца. В този интервал записаните участници ще посетят общо 24 подготвителни занимания (2 тренировки седмично).

Към миналогодишните градове-домакини Пловдив, Сливен, Видин, Благоевград, Кърджали и Казанлък в сезон 2 на " Безплатни тренировки " се причисляват Стара Загора (с поддръжката на общината), Враца, Шумен, Габрово, Айтос, Лом и Троян. Подробен график на тренировките, терен за провеждането им и информация за лицензирания треньор във всеки град са оповестени на особено основаната платформа www.haidedaritame.com.

Регистрацията за присъединяване е до 31 март посредством електронната форма на уеб страницата www.haidedaritame.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР